Türknet abonesi olanlar bi doluşabilir mi lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Türknet abonesiyim evime türknet bağlattım ilk iki ay mükemmeldi 85 tl gibi ücretle 35mb/s internet sağlamışlardı fakat iki gündür internetim 5mb/s'den yukarı çıkmıyor online destek sistemi yok hazır cevaplı bot sistemi var ulaşamıyorum şikayet talebinde bulundum dönüş yaptılar düzeltildi dedi hala aynı durumdayım bu sefer daha kapsamlı yazdım bu sefer dönüş yapmadılar bu konuyu açma sebebim türknet abonesi olup bu sorunu yaşayan ve düzeltebilen biri var mı?

Not:Modemim Türk Telekom

turknet internet.png

turknet internet2.png

Screenshot (15).png

Ekli dosyalar

• turknet internet.png
    turknet internet.png
    7.9 KB · Görüntüleme: 56
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim aynı sorunu bende yaşadım altyapı felan diye saçmaladılar herhangi bir çözüm bulamadık aboneliği iptal ettirdik başka bir internet firmasını denemeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
destek kaydı bırak çözerler. böyle bi hız düşümü hiç yaşamadım ama yazdığım tüm destek kayıtlarını çözdüler

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
musterihizmetleri@turk.net buraya mail at. Sorununu detaylı bir şekilde yazarsan kısa sürede çözerler.

kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim aynı sorunu bende yaşadım altyapı felan diye saçmaladılar herhangi bir çözüm bulamadık aboneliği iptal ettirdik başka bir internet firmasını denemeni tavsiye ederim
bende öyle düşünüyorum iki gün daha bekleyeceğim olmadı değişeceğim teşekkür ederim.
Post automatically merged:

musterihizmetleri@turk.net buraya mail at. Sorununu detaylı bir şekilde yazarsan kısa sürede çözerler.
direk talep oluşturmuştum burdan da durumu belirteyim teşekkürler.

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Eğer evinizde veya evinize yakın mahalle içinde altyapı yoksa türknet tavsiye etmiyorum. Yani internet altyapınız kötüyse türknette kötü. Altyapı iyiyse türknet mükemmel. 2 senedir netim neredeyse hiç kesilmesi hız düşmesi olmadı, adamlar çalışma olduğu zaman eposta mesaj cekıyorlar bi o saatlerde internet olmuyor.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Taahhütsüz ise Türk Telekom’a geç sana pek yardımcı olamaz onlar ama türktelekoma geçersen. Daha iyi altyapı hizmeti alırsın tabi yine de sen bilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu sorunu yaşamadım ama şöyle söyleyim yol yakınken turknetten uzaklaş...Tam 6 kez aynı arıza için aynı raporu düzenlediler 8 ay oldu internetim yok iş yerinde, bende raporları toplayıp tüketici mahkemesine başvurdum sonucu bekliyorum.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aynı şekilde bende bu sorunları yaşadım firmanın halt yemesi tamamen

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sağlayıcı türk telekomsa modemim reset düğmesine bas biraz kapat ve kullanmadığın günler kapat yoksa trafik tıkanıyor yavaşlıyor
Post automatically merged:

dediğim olmazsa sağlayıcı ile iletişime geçin

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
cözüm buldun mu hocam desteğe mesaj bırakabilirsin veya yetkli biriyle görüsmeyi dene

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Türknetin kendi forum sitesi var forum türknet diye girersen çıkıyor orada daha bilgili ve yetkili kişiler var orada da konu açarsan yardımcı olacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...