TürkNet 'e geçmeyi düşünüyorum...(Anket var)

Sizce TürkNet 'e geçmeye değer mi ve geçmelimiyim?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Tekrar Merhaba Arkadaşlar, yakın bir zamanda yani yaklaşık olarak 20 gün içinde TürkNet 'e geçmeyi düşünüyorum. Bulunduğum bölgedeki alt yapı aşağıda ki gibi ayrıca bu 1. paket:

1600892311497.png

Ayrıca 85 TL 'nin üstüne ek olarak 10 TL farkla 95 TL fiyat farkı ile bu paket:

1600892389833.png

Paketler bu şekilde fiyatta bir sıkıntı yok ancak sizin güzel yorum ve anketinizin cevabını bekliyorum. Teşekkürler şimdiden elinize ve klavyenize sağlık... :brainfree:

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
türk net igilenmiyo fazla türkselde 2 hafta internetsiz kaldım

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hocam ben türknetliyim 35mb alıyorum gayet güzel bir firma operatörleri yok yanlız sorununuz olduğunda aramak yerine sitesine bilet atmanız gerekçek tek sıkıntısı bu

**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hocam ben türknetliyim 35mb alıyorum gayet güzel bir firma operatörleri yok yanlız sorununuz olduğunda aramak yerine sitesine bilet atmanız gerekçek tek sıkıntısı bu
Peki sen ticket attın mı hiç yani hız durumu filan nasıl ayrıca teknik ekiple ilgili bilgin var mı?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
alt yapın ne kadar destekliyorsa o paketi tercih etmelisin ek olarak para vermene gerek yok ama bunu daha iyi anlamak için müşteri hizmetleri veya teknik ekip ile konuşmalısın.

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bence TurkNet geçmen hem sıkıntılı hemde iyi aslında bazen(Genellikle bazen) ISS kaynaklı kopuntular oluyor ama ucuz ve hızlı - olarak müşteri hizmetleri yok

**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
alt yapın ne kadar destekliyorsa o paketi tercih etmelisin ek olarak para vermene gerek yok ama bunu daha iyi anlamak için müşteri hizmetleri veya teknik ekip ile konuşmalısın.
Alt yapımın desteklediği paketleri sunmuyor mu bana? peki sunmuyorsa nereden öğrene bilirim acaba alt yapımın ne kadar desteklediğini?

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende ekim 22 itibariyle geçmeyi planlıyorum sözde alt yapıda sıkıntı çıkmayacakmış ben modemlerinide alacağım bakalım. Konu takibimde bende geçeceğim için kullananların yorumlarını dikkate alacağım.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Turkneti tavsiye ediyorum gercekten modemleride gayet güzel VDSL2 destekliyor ama modeme para vermen gerekiyor diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem teknik ekiple konuşursunuz detaylı bilgi alırsınız ama alt yapı ve hız olarak önere bilirim

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim Türknet kullanıyorum. Yukarda Allah var hakkını yemeyelim internet hızı güzel hatta çok güzel. Fakat eğer olurda bir sorunla karşılaşırsan çok uğraştırıyorlar. Benim için sıkıntı yok diyorsan hiç düşünme al çünkü daha iyisi yok.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
internet ve fiyat olarak iyiler fakat hizmet olarak çok kötüler.

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Başvurmani önerrim

**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Turkneti tavsiye ediyorum gercekten modemleride gayet güzel VDSL2 destekliyor ama modeme para vermen gerekiyor diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem teknik ekiple konuşursunuz detaylı bilgi alırsınız ama alt yapı ve hız olarak önere bilirim
Bende TT 'nin modemi mevcut zaten modeme gerek yok ancak hızı aşırı etkiler mi modemler?
MODEM:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende TT 'nin modemi mevcut zaten modeme gerek yok ancak hızı aşırı etkiler mi modemler?
MODEM:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hızı kac saniyede hızı veriyor Veri hızı yüksek modemler daha iyidir tabiki bir nebze etkiler ve senin modemde VDSL2 destekliyor hızı iyidir diye tahmin ediyorum Yinede en iyi bilgiyi onlar verecektir demek istiyorum

**Dogii**
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Hızı kac saniyede hızı veriyor Veri hızı yüksek modemler daha iyidir tabiki bir nebze etkiler ve senin modemde VDSL2 destekliyor hızı iyidir diye tahmin ediyorum Yinede en iyi bilgiyi onlar verecektir demek istiyorum
Yardımın için saol

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Dostum verdikleri hız gerçekten inanılmaz 82 mb alıyorum şuan 95tlye fakat sorunları şu bir sorun çıktığı zaman olurda birşey olursa ulaşman veya sorunun çözülmesi haftaları bulabiliyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Daha kimse kullanmazken kullanmaya başlayan biri olarak şuana kadar bir sıkıntı çekmedim sadece eskiden canlı müşteri hizmetleri daha iyiydi o canını sıkabilir belki ama 2 iş günü içinde dönüyorlar uygulama üstünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...