**Dogii**
Uzman Üye
Peki sen ticket attın mı hiç yani hız durumu filan nasıl ayrıca teknik ekiple ilgili bilgin var mı?Hocam ben türknetliyim 35mb alıyorum gayet güzel bir firma operatörleri yok yanlız sorununuz olduğunda aramak yerine sitesine bilet atmanız gerekçek tek sıkıntısı bu
Alt yapımın desteklediği paketleri sunmuyor mu bana? peki sunmuyorsa nereden öğrene bilirim acaba alt yapımın ne kadar desteklediğini?alt yapın ne kadar destekliyorsa o paketi tercih etmelisin ek olarak para vermene gerek yok ama bunu daha iyi anlamak için müşteri hizmetleri veya teknik ekip ile konuşmalısın.
Bende TT 'nin modemi mevcut zaten modeme gerek yok ancak hızı aşırı etkiler mi modemler?Turkneti tavsiye ediyorum gercekten modemleride gayet güzel VDSL2 destekliyor ama modeme para vermen gerekiyor diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem teknik ekiple konuşursunuz detaylı bilgi alırsınız ama alt yapı ve hız olarak önere bilirim
Hızı kac saniyede hızı veriyor Veri hızı yüksek modemler daha iyidir tabiki bir nebze etkiler ve senin modemde VDSL2 destekliyor hızı iyidir diye tahmin ediyorum Yinede en iyi bilgiyi onlar verecektir demek istiyorumBende TT 'nin modemi mevcut zaten modeme gerek yok ancak hızı aşırı etkiler mi modemler?
MODEM:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yardımın için saolHızı kac saniyede hızı veriyor Veri hızı yüksek modemler daha iyidir tabiki bir nebze etkiler ve senin modemde VDSL2 destekliyor hızı iyidir diye tahmin ediyorum Yinede en iyi bilgiyi onlar verecektir demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?