Seçkin Üye
anladım kankam sağ olben millenicom kullanıyorum ve böyle bi şey benim internet sağlayıcımda yaşamadım. fakat etrafımda türknet kullanan arkadaşlarım var. onlar zaman zaman internet bağlantısının dalgalanmasından ve müşteri hizmetlerinin duyarsızlığından dert yanmışlardı. bu durumu ilk defa senden duydum türknet ile alakalı. tahminimce kurulum esnasındaki dosya masraflarını taksit taksit sana yönlendiriyolar. kesin bilgi için müşteri hizmetlerine ulaşıp ordan destek almalısın. tüm detayları öğrenip bu konuyu güncellersen başka arkadaşlara da yardımcı olmuş olursungeçmiş olsun
dostum belli ki bu konuda pek bilgin yokarkadaşlar niye uygu net bilmem ne net let uğraşıp duruyorsunuz zaten hepsi interneti türktelekomdan çekiyor bide üstüne size hizmet ücreti ekleyip yoluyorlar türktelekom tekeldir ona geçin kafanızda rahat etsin.
hiç yaşamadım süperonline en iyisitürknete geçeli daha bir ay olmadı ilk başta 76 tl dediler sonra ilk 3 ay 33 tl kurulum parası deiler onada tamam şuan gelen fatura 148 lira daha önce bu olayı yaşayan varmı (umarım yanlış konu açmamışımdır)
ahahha altyapıyıdı türktelekom çekiyor dostum bence sen biraz araştırma yap hiçbir firma gidipte mahalleyi kazıp fiber doşeyemez türktelekomun yani devletin yaptıığ altyapıyı kullanıyorlar tek farkları dahi iyi hizmet ve teknik destek sunmaları.dostum belli ki bu konuda pek bilgin yokbence alt yapı konusunda biraz araştırma yap
pekiiiiahahha altyapıyıdı türktelekom çekiyor dostum bence sen biraz araştırma yap hiçbir firma gidipte mahalleyi kazıp fiber doşeyemez türktelekomun yani devletin yaptıığ altyapıyı kullanıyorlar tek farkları dahi iyi hizmet ve teknik destek sunmaları.
arakadaş %4 lükteyse diyecek tek birşey var haklısınpekiiiiöncelikle şurdan başlayayım türk telekom devlete ait değildir, onu bi bilelim. sonrasında ise türk telekomun türkiye de alt yapı kapsaması %96 civarıydı. geçtiğimiz yıllarda açıklanana göre. geri kalan %4 lük kısımda ise vodafone ve türksat yer almakta. eskiden türkcell de vardı fakat orantısız rekabetten dolayı çekildi. yani türk telekom devlet firması olmadığı gibi aynı zaman ülkedeki tüm internet altyapısını da o sağlamıyor. altyapı sağlayan 3 firmadan 1 tanesi sadece . türk telekom anlaşmalı olduğu İSS'lere kendi cihazlarını kurmasını ve daha sonra trafiği kendi şebekelerine almalarına olanak sağlıyor. örnek olarak millenicom, türknet, netspeed, fixnet vs. gibi. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur. Bu sebeple tüm altyapı Türk Telekoma ait gibi bir yanlış bilgi vardır.
kullandığın ineternet nedir ve ne kadar ödüyosun dostum?Turk telekom candır gerisi canan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?