Turknet hakkindaki dusunceleriniz nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhabalar, halihazirda superbox kullaniyorum. İndirme ve yukleme hizlarindan gayet memnunum 250mbps down 50mbps upload hizlarini goruyorum ama gel gelelimki ping mevzusu cok kotu izmirde oturmama ragmen izmir sunucusunu secip test yaptigimda 25 ping istanbul sectigimde 35 ping aliyorum. Hele oyuna girdigimde 40 pingten asagi nadir dusuyor. Birde evde baska kullanan olursa ping iyice ucuyor hatta bazen 2500pinglere kadar cikiyor. Ben de bu yuzden turknet i denemeye karar verdim baglantilarim tamam aksama kurulum gerceklestirecegim. Sizin deneyimleriniz ya da dusunceleriniz veya ping icin onerileriniz varsa duymak isterim iyi forumlar.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
TurkNet 2 gündür internet erişimim yok. TurkNet arıyorum zaten arıza kaydı yaptınız diye bir ses kaydı dinletip kapatıyor. Hep altyapı sorunu diyorlar. Türk Telekom'a havale ediyor sorunu. Hep aynı 1 ayda 3 kez toplamda 1 hafta süre internete erişim sağlayamadım. Artık ne yapacaksanız bu sorunu çözü...

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Altyapınız kaç mbps destekiyor ayrıca neden superbox aldınız

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben 3 yıldır kullanıyorum fiber internet kablosu varsa şiddetle tavsiye ederim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence fiyat performanstan daha fazlası fiber altyapınız varsa

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bana göre B Tier bi ISS kullanmam kullandırtmam

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Mustakil apartmanda oturuyorum ve tek hat vardi alt katta ailem oturuyor onlarda trnet vardi o yuzden superbox almistim. Simdi bos port cikti ve hemen turknet basvurusu yapip kapiya kadar kablo cektirdim. Aksam da kurulum yapicam insallah guzel bir ping alirim...
Post automatically merged:

En iyisi sence hangisi ?

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Mustakil apartmanda oturuyorum ve tek hat vardi alt katta ailem oturuyor onlarda trnet vardi o yuzden superbox almistim. Simdi bos port cikti ve hemen turknet basvurusu yapip kapiya kadar kablo cektirdim. Aksam da kurulum yapicam insallah guzel bir ping alirim...

En iyisi sence hangisi ?
Yani ben comnet kullanıyorum fakat paran varsa tt kullanman daha iyi olur DSL Bağlantı için referans olarak @Adc Main e danışablrsn

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ttnet ping 18 civari veriyor fakat az bisey yuklenmede internet kullanilamaz hale geliyor. Turknet 1 ay bedelsiz acti bakalim deneyip karae vericem

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Ttnet ping 18 civari veriyor fakat az bisey yuklenmede internet kullanilamaz hale geliyor. Turknet 1 ay bedelsiz acti bakalim deneyip karae vericem
Paketin düşükse Bant Genişliği yetmiyor ondan ötürü kullanılamaz hale gelir :d Üstelik türknet SnR ayarlamasını düzgün yapmayıp seni sürüyle uğraştıracak bundada bilgin olsun tt ekipleri evinden çıkmaz artık

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
SnR ayarlamasi nedir tam olarak?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Biraz baktim simdi evet haklisin. Umarim bu konuda fazla sknti yasamam cunku kutu evimin 50 mt ilersinde ve kutudan evime sifir kablo cekildi. Cok fazla kotu etkilenecsgimi dusunmuyorum. Moralimi yuksek tutmak istiyorum :D

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Biraz baktim simdi evet haklisin. Umarim bu konuda fazla sknti yasamam cunku kutu evimin 50 mt ilersinde ve kutudan evime sifir kablo cekildi. Cok fazla kotu etkilenecsgimi dusunmuyorum. Moralimi yuksek tutmak istiyorum :D
Temiz kablo çekildiyse tt kaynaklı bi problem yaşamazsın fakat Turknet DC kaynaklı ping gibi problemler olabilir ara sıra

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
20 ping alti sabit kalsa bana yeter ufak tefek dalgalanmalara bile raziyim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Altyapına bağlı VDSL/ADSL varsa Turknet iyi indirme hizlari sunuyor. Keza Telekom fiberi kullansan da ucuza gelebiliyor. Altyapında Turkcell Fiber varsa Millenicom üzerinden de alabilirsin. Dediğim gibi altyapına uygun bir tercih yapman gerek. Gidip Turkcell Fiber varken Telekom VDSL'i Turknet uzerinden kullanman saçma olur. Ben şu an TurkNet kullaniyorum memnunum olan kesinti de Telekom kaynakli oluyor genelde.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
turknet kadar iyi bir internet yok turkneti birakip turktelekoma geçeyim dedim allah belasını versin bu kadar kötü olamaz bir internet

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Altyapim sadece telekom bazli baska bir alternatifim maalesef yok. Ama dedigim gibi kablo temiz ve beklentimi karsilayacagini dusunuyorum. Hatta ekonomik durumum yerinde olsa superboxi iptal etmeyecegim yayin bile acardim superbox uzerinden uploadi iui oldugu icin.

İste aradigim pozitif yorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...