Yani ben comnet kullanıyorum fakat paran varsa tt kullanman daha iyi olur DSL Bağlantı için referans olarak @Adc Main e danışablrsnMustakil apartmanda oturuyorum ve tek hat vardi alt katta ailem oturuyor onlarda trnet vardi o yuzden superbox almistim. Simdi bos port cikti ve hemen turknet basvurusu yapip kapiya kadar kablo cektirdim. Aksam da kurulum yapicam insallah guzel bir ping alirim...
Post automatically merged:
En iyisi sence hangisi ?
Paketin düşükse Bant Genişliği yetmiyor ondan ötürü kullanılamaz hale gelir :d Üstelik türknet SnR ayarlamasını düzgün yapmayıp seni sürüyle uğraştıracak bundada bilgin olsun tt ekipleri evinden çıkmaz artıkTtnet ping 18 civari veriyor fakat az bisey yuklenmede internet kullanilamaz hale geliyor. Turknet 1 ay bedelsiz acti bakalim deneyip karae vericem
bi nevi hattın kalitesi denebilir fakat googleda aratırsan daha detaylı bulabilirsin burda anlatması çok uzunSnR ayarlamasi nedir tam olarak?
Temiz kablo çekildiyse tt kaynaklı bi problem yaşamazsın fakat Turknet DC kaynaklı ping gibi problemler olabilir ara sıraBiraz baktim simdi evet haklisin. Umarim bu konuda fazla sknti yasamam cunku kutu evimin 50 mt ilersinde ve kutudan evime sifir kablo cekildi. Cok fazla kotu etkilenecsgimi dusunmuyorum. Moralimi yuksek tutmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?