TurkNet internet aşırı yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam önceden nasıldı memnun muydun internetten, geçmeyi düşünüyorum da.

Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
önceden twitch yayını açardım sıkıntı yoktu. aradan 5 ay geçti. aynı modem aynı internet. bu hafta upload 1e çıkmıyor max 0.97 görüyor lolde 250-350ms alıyorum yayını açtığımda.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam önceden nasıldı memnun muydun internetten, geçmeyi düşünüyorum da.

Cevap vermek gerekirse 3 sene kullandım son aylarda aşırı ping, hız düşmesi sabah 7 ve akşam 7 saatleri arası kopmalar felan oldu desteğe kayıt açıyordum sürekli yazıyordum ama düzeltmediler. Türk Telekom 100 Mbps'e geçtim sıfır sıkıntı ne kopma yaşıyorum ne birşey tabi birde eve kadar cat6 çektim onunda etkisi vardır diye düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1 senedir t*rknet kullanıyorum bu hafta aşırı yavaşlık var, oyunlarda ping sorunu olmasa da ne video izlenebiliyor ne müzik dinlenebiliyor arıza talebi bırakıyorum cevap gelmedi hala, şikayetvar sitesinde genel bir sorun olduğu söylenmiş bir kişiye forumda kullanan arkadaşlarda da yavaşlık söz konusu mu?
hocam ben de türk telekom kulanıyorum 1 tık yavaşlama bende de var genel sıkıntı sanırım bu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bende turknete gecmek istiyorudm turkcelldeyim suan r6 da ping yapiyor sinir ediyo diye

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bu aylar çok yavaşladı ve baya şikayetciyim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
benim burda bulunuyor max 100 mbps veriyorlar gecmegi dusunuyordum kotu yorumlari gormeden once

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Altyapınızla ilgili olabilir hocam altyapı sağlayıcınızla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
türknet iyi bir ervis sağlaıyıcı olarak bilirim ...

broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hocam adsldir büyük ihtimal senin internetin aynı sorunu bende yaşıyordum türknette aradım vdsle geçelim dediler gerçekten büyük bi mbps artışı ve ping düşüşü oldu. Zaten vdsl ise modeminle alakalı bir sorun olabilir bence bir teknik servise götür.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eğer kablosuz kullanıyorsan modemde sorun olabilir. aynı sorunu +sürekli kesinti ile beraber turkcellde yaşamıştım. sonradan sorunun modemde olduğunu fark ettim. neyse ki sorun bende olmadığından modemi ücretsiz bir şekilde değiştirdiler ve sorunum da çözüldü. senin de modemi bi yoklamanı öneririm

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
1 senedir t*rknet kullanıyorum bu hafta aşırı yavaşlık var, oyunlarda ping sorunu olmasa da ne video izlenebiliyor ne müzik dinlenebiliyor arıza talebi bırakıyorum cevap gelmedi hala, şikayetvar sitesinde genel bir sorun olduğu söylenmiş bir kişiye forumda kullanan arkadaşlarda da yavaşlık söz konusu mu?
o kadar türkneti övmüştüm bende patladım bi tık ya

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam sizdr öyle olabilir bizim öyle yavaşlık diye herhangi bir sorun oluşturması daha çünkü

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Realtek driverimi güncelledim, flushdns yaptım, chrome güncelledim, modem ayarlarını sıfırladım ve pcyi temizledim şuanlık sorun çözüldü gibi duruyor aynı sorunu yaşayanlar deneyebilir

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba bölgenizde herhangi bir çalışma olabilir genelde olabilir müşteri hizmetlerini arayıp daha sağlıklı bir bilgi alabilirsiniz.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
klasik türknet şaşırtmıyor genellikle problemli internetleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...