Türknet internet sağlayıcısını kullanıyormusunuz? (Anket)

Türknet kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hızınız kaç 100 mbps.

• Kullanıyorum (35 MBPS download 3 mbps upload alıyorum.)

Oy: 0 0.0%
  • Kullanıyorum (50 MBPS download 3 mbps upload alıyorum.)

Oy: 0 0.0%
  • Kullanıyorum 60 MBPS download 4 mbps upload alıyorum.)

Oy: 1 10.0%
  • Kullanıyorum (75 MBPS download 4 mbps upload alıyorum.)

• Kullanıyorum (100 MBPS download 4 veya daha fazla mbps upload alıyorum.)

• Türknet 'e yakında geçmeyi planlıyorum.

• Şuanda türknet kullanıcısı değilim.

Oy: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İnternet için Türknet kullanıyormusunuz?

Kullanıyorsanız kaç Mbps hız aldığınızı belirterek ankete katılabilirsiniz.

VDSL veya Fiber hangi bağlantıdan faydalanıyorsanız onuda konuya yorum yazarak belirtebilirsiniz.

Türknet fiyat & performans olarak en iyi firma bildiğiniz üzere bunların verdikleri hızları başka firmalar 2, 3 katı fiyat ile veriyor.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
türk interneti kesinlikle önermiyorum ilgisizler

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
türk interneti kesinlikle önermiyorum ilgisizler
İlgisizlikleri şu açıdan müşteri hizmetleri yok sebebi ise dijital biçimde destek sağlıyorlar onun yerine online işlemlerden veya mobil online işlemlerden sorunu yazınca ve sorun kodunu twitterden türknet desteğe bildirince hemen dönüş yapıyorlar bunun dışında verebilecekleri en yüksek hızı uygun fiyata zaten veriyorlar genelde sıkıntı yaşayanlar alt yapıları sıkıntılı ve sorunlu olanlar türknete geçmeden önce alt yapılarını öğrenmeyip direk geçiyorlar ve türknetten söylenen hızları alamayınca başlıyorlar türknet kötü geçmeyin gibi kışkırtmalara :)

Ek olarak kullanan 4 arkadaşım memnun bilginize. Bende yakında önerdikleri modemi alarak geçmeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Fiyat olarak bayagı uygun ama dediğin gibi müşteri temsilcisine bağlanmak sorun bayağı ttnet öneririm garanti olur

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Fiyat olarak bayagı uygun ama dediğin gibi müşteri temsilcisine bağlanmak sorun bayağı ttnet öneririm garanti olur
Türktelekom vb firmalar türknetin verdiği hızları 140, 150 tl gibi fiyatlarla sağlıyorlar hatta türknetin verdiği hızları bırak 25 'lik download paketlerini vs. Yani oralardan ben çok geçtim artık bende size şukadar diyeyim türktelekom kullanıyorum yıllardır ve kesinlikle önermiyorum türktelekom (çok para + sorunlu ve düşük hızlı internet) sağlama peşinde web sitelerinde hala 4 mpbs download hızlı paketleri bile mevcut artık bundanda utanmıyorlar varın gerisini siz düşünün.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ama şöyle düşünün sizlere garantisini veriyor parası pahalı haklısınız ama ulaşımı rahat sorunun olursa dile getirebiliyorsun fakat türk nete adam akıllı ulasımı yok fiat olarak kıyaslar olursak tabiki türk net

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
şu anda kullanmıyorum ama çevremdeki alan insanlar çok pişman ve kesinlikle önermiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
türk interneti cok iyi cok hızlı tavsire edrim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yaklaşık 1 yıldır türknet kullanıyorum 50 download 5 upload alıyorum gayet memnunum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Altyapı aga altyapı altyapı olduktan sonra fark etmez türktelekom bu arada en iyisi türk nette interneti türktelekomun altyapsıından çekiyor tüm firmalar interneti türk telekomdan sağlıyor ana merkezden çekmek varken niye türkneti kullanayıp araya komisyoncu koyayım.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Türknet ekonomik ve hızlı olarak iyi fakat internetinde bir sorun oldumu ilgi ve çözüm konusunda çok kötüler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Fiyat olarak uygun ama cidden altyapınız yoksa çöp eskiden kullanıyordum 10 mb alıyordum 35 lik paketten süperonlineye geçtim valla Allah razı olsun türkcellden

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çok ilgisizler bir problem yasarsan işe yarayacak tek bir argümanları olmuyor

Üye
5 HİZMET YILI
türk telekom 50 mbps paket kullanıyorum 50 yi hiç görmedim türkneti bende araştırıyorum bizim binada altyapısı varsa geçmeyi düşünüyorum yayıncıların bir çoğu türknet kullanıyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
türknet kullanmıyorum ama bilidğim kadarıyla alt yapısı baya güçlü...

Üye
5 HİZMET YILI
İlgisizlikleri şu açıdan müşteri hizmetleri yok sebebi ise dijital biçimde destek sağlıyorlar onun yerine online işlemlerden veya mobil online işlemlerden sorunu yazınca ve sorun kodunu twitterden türknet desteğe bildirince hemen dönüş yapıyorlar bunun dışında verebilecekleri en yüksek hızı uygun fiyata zaten veriyorlar genelde sıkıntı yaşayanlar alt yapıları sıkıntılı ve sorunlu olanlar türknete geçmeden önce alt yapılarını öğrenmeyip direk geçiyorlar ve türknetten söylenen hızları alamayınca başlıyorlar türknet kötü geçmeyin gibi kışkırtmalara :)

Ek olarak kullanan 4 arkadaşım memnun bilginize. Bende yakında önerdikleri modemi alarak geçmeyi planlıyorum.
Türk net adamdır

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yaklaşık 1 yıldır türknet kullanıyorum 50 download 5 upload alıyorum gayet memnunum
türknet bana tatmadığım duyguları tattırdı 35/mbit hız alıyorum 10/mbit ise upload bir arıza bile yaşanmadı
Öyleyse ankete katılabilirsiniz.

Altyapı aga altyapı altyapı olduktan sonra fark etmez türktelekom bu arada en iyisi türk nette interneti türktelekomun altyapsıından çekiyor tüm firmalar interneti türk telekomdan sağlıyor ana merkezden çekmek varken niye türkneti kullanayıp araya komisyoncu koyayım.
Evet alt yapı lazım evet türktelekom alt yapısı ile bağlıyorlar zaten genelde yapa alt yapısı heryerde yok fakat benim değinmek istediğim husus türk telekomda 50 mpbs hız 140 TL 150 TL civarlarında iken türknette 95 TL tek fiyata 100 Mpbs 'ye kadar hız alıyorsun (alt yapının izin verdiği kadar) upload ise zaten 4 mpbs türknette hatta alt yapın izin veriyorsa dahada yüksek alanlar var örneğin bir arkadaşım 7 mbps upload alıyor şuan alt yapısı müsait oldugu için yani uzun lafın kısası türk telekom hıza göre para biçiyor ve yüksek hızlar yüksek fiyata ama türktelekom 95 TL tek fiyat alt yapın destekliyorsa 100 bile alıyorsun.

Sormak istediğim husus gün içerisinde belli saatlerde kesinti veya kopma yaşıyormusun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...