İlgisizlikleri şu açıdan müşteri hizmetleri yok sebebi ise dijital biçimde destek sağlıyorlar onun yerine online işlemlerden veya mobil online işlemlerden sorunu yazınca ve sorun kodunu twitterden türknet desteğe bildirince hemen dönüş yapıyorlar bunun dışında verebilecekleri en yüksek hızı uygun fiyata zaten veriyorlar genelde sıkıntı yaşayanlar alt yapıları sıkıntılı ve sorunlu olanlar türknete geçmeden önce alt yapılarını öğrenmeyip direk geçiyorlar ve türknetten söylenen hızları alamayınca başlıyorlar türknet kötü geçmeyin gibi kışkırtmalaratürk interneti kesinlikle önermiyorum ilgisizler
Türktelekom vb firmalar türknetin verdiği hızları 140, 150 tl gibi fiyatlarla sağlıyorlar hatta türknetin verdiği hızları bırak 25 'lik download paketlerini vs. Yani oralardan ben çok geçtim artık bende size şukadar diyeyim türktelekom kullanıyorum yıllardır ve kesinlikle önermiyorum türktelekom (çok para + sorunlu ve düşük hızlı internet) sağlama peşinde web sitelerinde hala 4 mpbs download hızlı paketleri bile mevcut artık bundanda utanmıyorlar varın gerisini siz düşünün.Fiyat olarak bayagı uygun ama dediğin gibi müşteri temsilcisine bağlanmak sorun bayağı ttnet öneririm garanti olur
Hangi açıdan önermiyorlar asıl önemli olan bu?şu anda kullanmıyorum ama çevremdeki alan insanlar çok pişman ve kesinlikle önermiyorlar
Alt yapınız max 35 desteklediği içinmi?vdsl kullanıyorum 35mbs
Türk net adamdırİlgisizlikleri şu açıdan müşteri hizmetleri yok sebebi ise dijital biçimde destek sağlıyorlar onun yerine online işlemlerden veya mobil online işlemlerden sorunu yazınca ve sorun kodunu twitterden türknet desteğe bildirince hemen dönüş yapıyorlar bunun dışında verebilecekleri en yüksek hızı uygun fiyata zaten veriyorlar genelde sıkıntı yaşayanlar alt yapıları sıkıntılı ve sorunlu olanlar türknete geçmeden önce alt yapılarını öğrenmeyip direk geçiyorlar ve türknetten söylenen hızları alamayınca başlıyorlar türknet kötü geçmeyin gibi kışkırtmalara
Ek olarak kullanan 4 arkadaşım memnun bilginize. Bende yakında önerdikleri modemi alarak geçmeyi planlıyorum.
yaklaşık 1 yıldır türknet kullanıyorum 50 download 5 upload alıyorum gayet memnunum
Öyleyse ankete katılabilirsiniz.türknet bana tatmadığım duyguları tattırdı 35/mbit hız alıyorum 10/mbit ise upload bir arıza bile yaşanmadı
Evet alt yapı lazım evet türktelekom alt yapısı ile bağlıyorlar zaten genelde yapa alt yapısı heryerde yok fakat benim değinmek istediğim husus türk telekomda 50 mpbs hız 140 TL 150 TL civarlarında iken türknette 95 TL tek fiyata 100 Mpbs 'ye kadar hız alıyorsun (alt yapının izin verdiği kadar) upload ise zaten 4 mpbs türknette hatta alt yapın izin veriyorsa dahada yüksek alanlar var örneğin bir arkadaşım 7 mbps upload alıyor şuan alt yapısı müsait oldugu için yani uzun lafın kısası türk telekom hıza göre para biçiyor ve yüksek hızlar yüksek fiyata ama türktelekom 95 TL tek fiyat alt yapın destekliyorsa 100 bile alıyorsun.Altyapı aga altyapı altyapı olduktan sonra fark etmez türktelekom bu arada en iyisi türk nette interneti türktelekomun altyapsıından çekiyor tüm firmalar interneti türk telekomdan sağlıyor ana merkezden çekmek varken niye türkneti kullanayıp araya komisyoncu koyayım.
Sormak istediğim husus gün içerisinde belli saatlerde kesinti veya kopma yaşıyormusun ?yaklaşık 1 yıldır türknet kullanıyorum 50 download 5 upload alıyorum gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?