Pilaxinaris
Seçkin Üye
Olabilir kardeşim teşekkürlervay be TürkNeti tavsiye ettim geçenler de o kişi sen miydin dostum?
benim daha vodafone net bitmesine bir kaç ay var Mayıs ayına kadar tahhüt varyeni net çekecek olan birilerine ver istersen hayırlı olsun bu arada
dostum en azından tahhüt yok modemi halledersin günlük üç beş kenara at. sağlam birşey alırsınOlabilir kardeşim teşekkürlerbende deneyeceğim modem vermemeleri kötü olmuş türk Telekom modemini kullanmak zorunda kalıcam 1 ay felan
Valla dostum bakalım bugün evkar gönderdiler bende tekrar imzalayıp onlara geri göndericemTürk net nasıl hızı felan memnunmusun
Bakalım en azından tahattüt işi olmuyor beğenmezsek para felan vermeden iptal ederiz 1 ay içinde edersen para iadesi varturknet 1.5 sene kulladım kopma sıkıntısı yasıyordum sureklı o kadarda hızlı degıldı sımdı kullandıgım needspeed 35-40 arası hız 75 -80 tl oduyorum gayetde ıyı reklam yapmıyorum kullanıcı olarak belırtıyım az para degıl sonucta
Bende türk telekom geçiş yapıyorum sırf o sıkıntı yüzünden dereceli Mac sürekli düşüp kaybediyorum report sistemine düşüyorumBen ttnet kullanicisiyim hic memnun değilim gece ara ara ping atmalar bazen kesilmeler. Türk neti merak ediyorum
Türk telekom alt yapısı ile 35mbit 76.99 gibi ücrete verebiliyorlar, ve fiber türk telekom alt yapısında da 100mbit i 86.99 a kadar verebiliyorlar, araştırmanı öneririm 15 sene ttnet kullanıp çile çekmişim dedim.Bende Türknetin altyapısı bende yok olsa keşke
Bana 35 mbps 103 tl’ye verdilerEOY41JL23MFR - Furkan Bıçak. Kod istersen üyeliğine bununla başvurabilirsin dostum şahsıma ait.
2 senedir kullanıp sorun da yaşamadım, elbet ufak tefek arızalar oluşuyor oda türk telekom kaynaklı senin portunu başkasına bile verdikleri oluyor. Destek kaydında sert konuşursan da hemen hallediyorlar.
Post automatically merged:
Türk telekom alt yapısı ile 35mbit 76.99 gibi ücrete verebiliyorlar, ve fiber türk telekom alt yapısında da 100mbit i 86.99 a kadar verebiliyorlar, araştırmanı öneririm 15 sene ttnet kullanıp çile çekmişim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?