- Yasaklandı
bilmiyorum sana kalmış birşey ama hizmet olarak çöplerGecme Dıyorsun yanı ?
Aklımda Yoktu ztn Pat dıye aradılar bılmem Sızın bulundugunu yer ıyı 16 Mb/bit Desteklıyor fln fılan arastırdım Internette Hakkında ıyı kelmıye rastlamadım son kez sıze sorayım dedımkullanmadım ama bana göre türk telekom veya süperonline ama bu şekilde bizim görüşlerimizle karar verme kalk git bak hangisi olduğun yerde hizli internet oluyor tarifeleri neler bunlara bak ondan sonra sağlık en iyisi hangisiyse al![]()
he bana da abonelikte sizin oturduğunuz yer fiber destekliyor dediler sonra eve gelip kurulumu yapmaya gelen abilerim buranın fiber desteklemediğni sistemde öyle gözüktüğünü söyledilerAklımda Yoktu ztn Pat dıye aradılar bılmem Sızın bulundugunu yer ıyı 16 Mb/bit Desteklıyor fln fılan arastırdım Internette Hakkında ıyı kelmıye rastlamadım son kez sıze sorayım dedım
Vodafone kullanıyorum ben. Aylık 60tl civarı. modem ücretini vs saymazsak 54 tl aylık. 32MBPS Download, 120GB Akk. Yetiyor bana vallaha. Pingdir lagdır vs hiçbir şey yaşamadım 1 senedir. Zaten 1 senedir aboneyim. Daha önce 3-4 sene kaçak kullandım. Ondan öncede bi 5-6 sene ttnet kullandım. TTNET PİŞMANLIKTIR.
ben sözleşme bitmeden iptal ettim para ödedimBeğenmessen iptal etme şansın var tahhüt derdi yok.
Vodofone İnternet Paketinin Adını Söylermisin AbiVodafone kullanıyorum ben. Aylık 60tl civarı. modem ücretini vs saymazsak 54 tl aylık. 32MBPS Download, 120GB Akk. Yetiyor bana vallaha. Pingdir lagdır vs hiçbir şey yaşamadım 1 senedir. Zaten 1 senedir aboneyim. Daha önce 3-4 sene kaçak kullandım. Ondan öncede bi 5-6 sene ttnet kullandım. TTNET PİŞMANLIKTIR.
evet sınırsız internet ise kotayı aştığında hız düşer ek ücret ödemezsin.Pekı bılen varmı bılmıyorum ama vodafone"ye geregınden fazla para verıyorum sebebını sordugumda Kotayı asıyorsun dıyorlar ama kotayı astıgımda hızın dusmesı lazım Oyle deılmı yoksa bılmedıgım 1 sey mı var arada ?
Pekı bılen varmı bılmıyorum ama vodafone"ye geregınden fazla para verıyorum sebebını sordugumda Kotayı asıyorsun dıyorlar ama kotayı astıgımda hızın dusmesı lazım Oyle deılmı yoksa bılmedıgım 1 sey mı var arada ?