Turknet Kullananlar Bakabılırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
kullanmadım ama bana göre türk telekom veya süperonline ama bu şekilde bizim görüşlerimizle karar verme kalk git bak hangisi olduğun yerde hizli internet oluyor tarifeleri neler bunlara bak ondan sonra sağlık en iyisi hangisiyse al :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kullanmadım ama bana göre türk telekom veya süperonline ama bu şekilde bizim görüşlerimizle karar verme kalk git bak hangisi olduğun yerde hizli internet oluyor tarifeleri neler bunlara bak ondan sonra sağlık en iyisi hangisiyse al :D
Aklımda Yoktu ztn Pat dıye aradılar bılmem Sızın bulundugunu yer ıyı 16 Mb/bit Desteklıyor fln fılan arastırdım Internette Hakkında ıyı kelmıye rastlamadım son kez sıze sorayım dedım

Onaylı Üye
Sosyal
9 HİZMET YILI
Aklımda Yoktu ztn Pat dıye aradılar bılmem Sızın bulundugunu yer ıyı 16 Mb/bit Desteklıyor fln fılan arastırdım Internette Hakkında ıyı kelmıye rastlamadım son kez sıze sorayım dedım
he bana da abonelikte sizin oturduğunuz yer fiber destekliyor dediler sonra eve gelip kurulumu yapmaya gelen abilerim buranın fiber desteklemediğni sistemde öyle gözüktüğünü söylediler :D allaha şükür bunada yani fazlasında gözüm yok

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Vodafone kullanıyorum ben. Aylık 60tl civarı. modem ücretini vs saymazsak 54 tl aylık. 32MBPS Download, 120GB Akk. Yetiyor bana vallaha. Pingdir lagdır vs hiçbir şey yaşamadım 1 senedir. Zaten 1 senedir aboneyim. Daha önce 3-4 sene kaçak kullandım. Ondan öncede bi 5-6 sene ttnet kullandım. TTNET PİŞMANLIKTIR.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Vodafone kullanıyorum ben. Aylık 60tl civarı. modem ücretini vs saymazsak 54 tl aylık. 32MBPS Download, 120GB Akk. Yetiyor bana vallaha. Pingdir lagdır vs hiçbir şey yaşamadım 1 senedir. Zaten 1 senedir aboneyim. Daha önce 3-4 sene kaçak kullandım. Ondan öncede bi 5-6 sene ttnet kullandım. TTNET PİŞMANLIKTIR.

ya vodofone yada turkcell babacım gerisi fasafiso

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Turknet kullanıcısıyım , 150 gb akn , 70 MBPS Download 4 mbps upload var ilk başlarda vodafone kullanıyodum onu kapattırıp türknete geçtim vdsl port sıkıntısı vardı yani ilk 2 ay 16 MBPS Download ile kullandım sonra zar zor şikayet talebi vs vs 70 mbpsye çıkardım.
işin iyi yanı vodafone bana 64 mbps yi bile vermiyordu o yüzden iptal ettirmiştim zaten parasını alıp hızı vermemişlerdi vodafone pişmanlıktırrr..

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Vodofone İnternet Paketinin Adını Söylermisin Abi

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
turknet kullanıcısıyım hız değerleri filan imzada yazar zaten :) memnunun sıkıntı yok olmadı şuana kadar akk de kaldırdı artık bu aydan sonra kaldırıyor yani 250 gb akn var bendede 50mbps net mvar bölgeden bölgeye değişiyor tahaütt yok zaten 1 ay dene memnun kalmazsan değiştirirsin. sıkıntı yaşamazsın :) bunun haricinde yukarıda arkadaş 1 ay kullandım para ödedim demiş adamlar ödemezsin demedi zaten. tahaüt yok dedi. istediğin zaman kapat dedi kısaca :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Pekı bılen varmı bılmıyorum ama vodafone"ye geregınden fazla para verıyorum sebebını sordugumda Kotayı asıyorsun dıyorlar ama kotayı astıgımda hızın dusmesı lazım Oyle deılmı yoksa bılmedıgım 1 sey mı var arada ?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Pekı bılen varmı bılmıyorum ama vodafone"ye geregınden fazla para verıyorum sebebını sordugumda Kotayı asıyorsun dıyorlar ama kotayı astıgımda hızın dusmesı lazım Oyle deılmı yoksa bılmedıgım 1 sey mı var arada ?
evet sınırsız internet ise kotayı aştığında hız düşer ek ücret ödemezsin.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

Kotalıdır o kota aşarsan ödersin tabiki akn değil bahsettiğin olay kota herzaman ek ücret getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...