Cin Padişahı
Süper Üye
aradık da muhattap bulamadık adamlar gelir bu gün yarın diyorlarDestek hattını arayıp sorununuzu bildirdiniz
telefonuna abone şifren vs gelmedimi ?aradık da muhattap bulamadık adamlar gelir bu gün yarın diyorlar
türktelekom kullanıcısıyım şuan bende 35 mps 160 tl diğer tarafta 100 mps 99 tl hani .D insanın geçesi geliyor şuan türktelekom da aboneliğimizi kapatmadı sanırım tt kapatıp tn açıcak vanayı açabilirlerse o dabende yeni modem aldığımda böyle olmuştu herşeyi halletik gelmediler 2 hafta adamlar modemi kurmaya geldiğin de geri gönderdik modemle birlikte iptal ettim şimdi türk telekom kullanıyorum çok memnunum tavsiyem türk telekom veya turkcelle geç
Dostum türknetin uygulumasından destek kaydı aç ama destek kaydını şikayet / BTK olarak aç o zaman direkt ilgileniyorlar en kısa sürede çözerlerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdostlar 24 Ocak Türknete başvuru yaptık kimliğinizi doğrulayın dediler hallettik kağıt yollıycaz imzalayın dediler hallettik işletmeci değişikliği içinde aradılar onu da hallettik 4 5 gündür bağlantı işlemlerine başladık max 48 saat içinde geçiş tamamlanır diyor dediğim gibi 4 5 gündür böyle yani tamamlandığı yok modem bağlamaya da gelmediler eski türktelekom fiber modemi var onun üzerinden sağlıycaklar sanırım interneti var mı aynı sıkıntıları yaşıyanlar
abi bu nedir yaDostum türknetin uygulumasından destek kaydı aç ama destek kaydını şikayet / BTK olarak aç o zaman direkt ilgileniyorlar en kısa sürede çözerler
bende yaşadım destekle çözdümBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdostlar 24 Ocak Türknete başvuru yaptık kimliğinizi doğrulayın dediler hallettik kağıt yollıycaz imzalayın dediler hallettik işletmeci değişikliği içinde aradılar onu da hallettik 4 5 gündür bağlantı işlemlerine başladık max 48 saat içinde geçiş tamamlanır diyor dediğim gibi 4 5 gündür böyle yani tamamlandığı yok modem bağlamaya da gelmediler eski türktelekom fiber modemi var onun üzerinden sağlıycaklar sanırım interneti var mı aynı sıkıntıları yaşıyanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?