Türknet kullanıcıları yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bende yaşadım destekle çözdüm
ilk bağlantı yaptığın zaman düşük hız alıyor muydun ? eski internetimin hızını veriyorlar şuan 35 mps download 8 mps upload 100 e çıkması lazım hani böyle bir sorun yaşadın mı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kurulum için kendileri gelmiyor üstüne modemi kendimiz mi temin ediyoruz ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bizdede biraz geç bağlamışlardı bir kere destek kaydı oluşturduk sonra işlemleri birazdaha hızlandırdılar

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kurulum için kendileri gelmiyor üstüne modemi kendimiz mi temin ediyoruz ?
kanka fiber modem vardı ztn 300 mps e kadar destek sağlıyan aldığım hız şuan 35 mps muahttap bulamıyorum 100 mps pakete geçmem rağmen :D şikayet oluşturdum yanıt yok çağrı merkezleri yok online işlemlerde destek talebi açamıyorum kafayı yersiniz boşverin türknete geçmeyin abi pişmanlıktır ztn 2 3 güne düzelmezse tahütsüz direk iptal ettircem

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hattın fiber mi vdsl mi kac destekliyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
türknetin desteği açıkcası rezalet diyebilirim internet gittiğinde vs telefondan ulaşamıyorsun internet sitelerinden destek kaydı oluşturuyorsun onada hızlı şekilde cevap verirlerse şanslısın başvuru yapıp tüm işlemleri sorunsuzca halletmesine rağmen interneti bağlamayıp üstüne ilk ayın parasını aldıkları arkadaşlarım falan var açıkcası türknet önermiyorum millenicom iyi

gigafiber konusunda çok yardımcılar ama diğer alt paket kullanan müşterilerinede yardım etseler keşke
Post automatically merged:

tahütsüz direk iptal ettircem
iptal edebilirsen iyi xd onun içinde muhattap olman gereken birisi var

seni ilk telefon ile aradıkları zamanki gibi yapabilirsin ben şu şekilde sorunumu zorla çözdürüyordum aynı numara ile başvuru yap yada farklı fark etmez sonra seni arıyorlar sabah yada 3-4 saat sonra o sıra ben zaten müşterinizim vs derdimi anlatıyordum yoksa çözecekleri yok bunların

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
türknetin desteği açıkcası rezalet diyebilirim internet gittiğinde vs telefondan ulaşamıyorsun internet sitelerinden destek kaydı oluşturuyorsun onada hızlı şekilde cevap verirlerse şanslısın başvuru yapıp tüm işlemleri sorunsuzca halletmesine rağmen interneti bağlamayıp üstüne ilk ayın parasını aldıkları arkadaşlarım falan var açıkcası türknet önermiyorum millenicom iyi

gigafiber konusunda çok yardımcılar ama diğer alt paket kullanan müşterilerinede yardım etseler keşke
Post automatically merged:

iptal edebilirsen iyi xd onun içinde muhattap olman gereken birisi var

seni ilk telefon ile aradıkları zamanki gibi yapabilirsin ben şu şekilde sorunumu zorla çözdürüyordum aynı numara ile başvuru yap yada farklı fark etmez sonra seni arıyorlar sabah yada 3-4 saat sonra o sıra ben zaten müşterinizim vs derdimi anlatıyordum yoksa çözecekleri yok bunların
vay abi nasıl bi topa girdik ya :D bağlanırken de günlük arıyorlar bunu böyle yaptık efendim şu işlemler tamam efendim kahveniz nasıl olsun efendimiz masaj da ister misiniz efendim :D işin komik yanı şuan destek kaydı da oluşturulamıyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
vay abi nasıl bi topa girdik ya :D bağlanırken de günlük arıyorlar bunu böyle yaptık efendim şu işlemler tamam efendim kahveniz nasıl olsun efendimiz masaj da ister misiniz efendim :D işin komik yanı şuan destek kaydı da oluşturulamıyor
heryerde diyorum türknete bulaşmayın diye 3-5 fazla verin millenicom alın en azından muhattabınız oluyor

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
darlamayı bırakma hocam mutlaka hallediyolar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
süperonline 200mbps 160 tl

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Elinde bulunan fiber modem üzerinden bağlantı alıcaksın. Benimde böyle oldu ama ben başvuruyu yaptığım andan itibaren hiç kesinti yaşamadım. Direk türknete geçiş yaptım kesintisiz. Müşteri hizmetleri ile iletişimde kal.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Şuan en iyi interneti türknet vermiyormu ?
gigafiber olarak evet gigafiber müşterilerinede gayet ilgili ama alt paket kullanan müşterilerine destek sunmuyor aramak istediğinde vs ulaşamıyorsun

gigafiber altyapınız yoksa türknet falan almayın müşteri hizmetleri yok rezalet bir şey

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka fiber modem vardı ztn 300 mps e kadar destek sağlıyan aldığım hız şuan 35 mps muahttap bulamıyorum 100 mps pakete geçmem rağmen :D şikayet oluşturdum yanıt yok çağrı merkezleri yok online işlemlerde destek talebi açamıyorum kafayı yersiniz boşverin türknete geçmeyin abi pişmanlıktır ztn 2 3 güne düzelmezse tahütsüz direk iptal ettircem
Kardeşim benim kendim 100 mb kullanıyorum ama aldıgım hız 75 zaten o rakamı sana verirken tahmini değer olarak veriyorlar ama 100 den 35 çok az bu sürekli olarakmı 35 alıyorsun yoksa gece vs yükseliyormu?

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Superonline 165 download 1ms ping var 140 tl

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum önceki aldığımz hızla aynı hızı alıyorum ve komşularımızdan 100 mps internet kullananlar var bizim evde bulunan modem onlarınkinin üst moldeli 100 mps alırsın 95 hadi 90 gelsin sürekli olarak 35 almasam bantta sıknıtı var derim çok boş sorular soruyorsun hani yanlış anlamada yorum yapmak için yorum yapma kanka

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
türknet pişmanlıktır, inş düzelir sorunun dostujm

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
abi bu nedir ya :D internet gelmiş sabaha karşı bu seferde hız 35 mps dediğin gibi bi ticket atıyım
ilk başta böyle oluyor hahaha eğer daha yüksek destekliyorsa bedavaya yükseltmek zorundalar 10 tl falan isterseler de ki alabileceğim en yüksek hızı garanti etmiştiniz şimdi niye ekstra 10 tl istiyorsunuz de adamların bütün bugunu biliyorum kanka :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...