Sen baya zekiymişsinburda konu acmak yerıne dırek turknet ı ara ve bunları soyle
Napayım elektrikci cagirip ek masrafamı girsem ? yoksa bekleme devam mı edeyim ?Buyük ihtimalle fatura isliyor.Başka numaradan da arasan da sorununu çözmüyorlar otomatik işlemler ekranına geri yolluyorlar bro boşuna deneme.
Peki ek ücret odedin mi ?TurkNet Hat çektirmek sıkıntılı , baya bekletiyorlar.
Bende eskiden TTNET kullanıyordum TurkNet geçicektim , normalde maximum 2 gün uğraştıracak şey , 1 hafta da oldu şaka gibi.
bro çok güzel yorum kasıyorsun be hiç üşenmiyormusunburda konu acmak yerıne dırek turknet ı ara ve bunları soyle
ya benım anlatmak ıstedıgım turknet yetkılılerı deıl herkes kafadan atıp tutacak adamı yanlış şeylere yonlendırecek diye söyluyorum sızde ne anlıyorsunuz yabro çok güzel yorum kasıyorsun be hiç üşenmiyormusun
bro yanlış anlamada dısardan öyle gözüküyor her durumda senin yorumun var maşallah hızır gibisin :İ)ya benım anlatmak ıstedıgım turknet yetkılılerı deıl herkes kafadan atıp tutacak adamı yanlış şeylere yonlendırecek diye söyluyorum sızde ne anlıyorsunuz ya
Sorun o iste artık müsteri hizmetleri olmadığı icin,abonelik basladıktan sonra numaranı direk robot operatore bagliyorlar.Destek hattina yazmadigin surece ulasamiyosun adamlara.1 mesaj atsam 2 3 sonra gorup cevap veriyolar.Superonlineden TurkNet' e geçtim olay şu şekildeydi.
Superonline hattı kulanılamadığı için binada alt yapı vardı kendimiz eve kadar adsl kablosunu çektik turknet turktelekomu gönderip onu kutuya çaktırdı. Ama bunu yapmak için binanda açık port ve altyapı olması gerekir. Sizin binada yandan çekilicek diyorsa direk kutu olmaması lazım. Eğer önceden ttnet kullanıyor isen direk o altyapıyı kullanabiliyosun sadece belli bilgileri alıp turknete veriyosun onlar hallediyor. Ve evet, TurkNet gereksiz bekletiyor bir daha ara ve onlara aramaları için belli bir saat söyle o saatten 1 saat önce ve sonrası iyi çeken bir yere geç ve eline kahveni alıp bekle. İlla arıyolar. Aramıyorlarsa turknet ilk girişte sana bilşgiler verir sistesine gir ve onlara istedikleri belgeleri sitesine yükle geri kalanı da kargolican kargo onlara ulaşıp asıl aktivasyon yapılınca gerekli işlemler için adam gönderiyolar. Bunların hepsini yaptıysan arayıp taciz ediceksin ...
Modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifreyi yine türknetten temin etmen gerekir. Bu açılmama durumunda ben bir arkadaşımın telefonundan aramayı tercih etmiştim veya ailenden birininkini al ara direkSorun o iste artık müsteri hizmetleri olmadığı icin,abonelik basladıktan sonra numaranı direk robot operatore bagliyorlar.Destek hattina yazmadigin surece ulasamiyosun adamlara.1 mesaj atsam 2 3 sonra gorup cevap veriyolar.
En iyisi elektrikci cagirip kablo cektircem,modem kurulumu basit zaten.
Sorunun çözülmesine sevindim , çözüm hakkında detaylı konu açarsanız yararlı olacağını düşünüyorum. Tabii sizin kararınız.Kendim kabloyla ankastre kutusuna bağladım 35 mbps vdsl bağlantı tamamlandı.
Sizde Elektrikçiye para vermek istemiyorsanız yapabilirsiniz.(80 tl işçilik parası istendi + 15 m kablo 50 tl = 130 tl)
Kendim 15 m kablo ile 15 tl vererek halletim
Not : Türknet kurulum ekibi gelmedi 30 lirayı alabilirsem geri alcam.
Konu kilitlenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?