Turknet kurulum ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Beyler gecen cuma aktivasyon islemi tamamlandi.
Sonra 24 saat icinde sizi arayacagiz diye mesaj gonderdiler ama 3 gün oldu arayan yok.Binanın dısından hat cekilmesi lazım.

Destege baktigimda sizi aradik ulasamadik diye mesaj gondermisler,arayan olmadı.

30 lira çöpe gitcekmiş gibi geliyor.
Müsteri hizmetleri yok zaten ulaşmak cok zor.(baska numaradan aramak lazim)

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
TurkNet Hat çektirmek sıkıntılı , baya bekletiyorlar.
Bende eskiden TTNET kullanıyordum TurkNet geçicektim , normalde maximum 2 gün uğraştıracak şey , 1 hafta da oldu şaka gibi.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Başka numaradan da arasan da sorununu çözmüyorlar otomatik işlemler ekranına geri yolluyorlar bro boşuna deneme.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
burda konu acmak yerıne dırek turknet ı ara ve bunları soyle

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
burda konu acmak yerıne dırek turknet ı ara ve bunları soyle
Sen baya zekiymişsin
Post automatically merged:

Başka numaradan da arasan da sorununu çözmüyorlar otomatik işlemler ekranına geri yolluyorlar bro boşuna deneme.
Napayım elektrikci cagirip ek masrafamı girsem ? yoksa bekleme devam mı edeyim ?Buyük ihtimalle fatura isliyor.
Post automatically merged:

TurkNet Hat çektirmek sıkıntılı , baya bekletiyorlar.
Bende eskiden TTNET kullanıyordum TurkNet geçicektim , normalde maximum 2 gün uğraştıracak şey , 1 hafta da oldu şaka gibi.
Peki ek ücret odedin mi ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bro çok güzel yorum kasıyorsun be hiç üşenmiyormusun
ya benım anlatmak ıstedıgım turknet yetkılılerı deıl herkes kafadan atıp tutacak adamı yanlış şeylere yonlendırecek diye söyluyorum sızde ne anlıyorsunuz ya

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Ben Geçişte Sorun Yaşamadım Arkadaşı'da Türknet'e Geçirdiğim'de Sıfırdan Kurulum Hat Çekicekler'di 1 Günde Hallettiler senin durum değişik

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Valla türknet adam 4 günde bağlandı miss gibide hızı var

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
İnternetim hızlı bağlandı bir sıkıntı yaşamadım. Fakat net koptuğunda vs ulaşmaya çalıştığında karşında bir muhatap bulamıyorsun günlerce bekliyorsun o çok kötü :D

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ya benım anlatmak ıstedıgım turknet yetkılılerı deıl herkes kafadan atıp tutacak adamı yanlış şeylere yonlendırecek diye söyluyorum sızde ne anlıyorsunuz ya
bro yanlış anlamada dısardan öyle gözüküyor her durumda senin yorumun var maşallah hızır gibisin :İ)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Superonlineden TurkNet' e geçtim olay şu şekildeydi.

Superonline hattı kulanılamadığı için binada alt yapı vardı kendimiz eve kadar adsl kablosunu çektik turknet turktelekomu gönderip onu kutuya çaktırdı. Ama bunu yapmak için binanda açık port ve altyapı olması gerekir. Sizin binada yandan çekilicek diyorsa direk kutu olmaması lazım. Eğer önceden ttnet kullanıyor isen direk o altyapıyı kullanabiliyosun sadece belli bilgileri alıp turknete veriyosun onlar hallediyor. Ve evet, TurkNet gereksiz bekletiyor bir daha ara ve onlara aramaları için belli bir saat söyle o saatten 1 saat önce ve sonrası iyi çeken bir yere geç ve eline kahveni alıp bekle. İlla arıyolar. Aramıyorlarsa turknet ilk girişte sana bilşgiler verir sistesine gir ve onlara istedikleri belgeleri sitesine yükle geri kalanı da kargolican kargo onlara ulaşıp asıl aktivasyon yapılınca gerekli işlemler için adam gönderiyolar. Bunların hepsini yaptıysan arayıp taciz ediceksin ...

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Superonlineden TurkNet' e geçtim olay şu şekildeydi.

Superonline hattı kulanılamadığı için binada alt yapı vardı kendimiz eve kadar adsl kablosunu çektik turknet turktelekomu gönderip onu kutuya çaktırdı. Ama bunu yapmak için binanda açık port ve altyapı olması gerekir. Sizin binada yandan çekilicek diyorsa direk kutu olmaması lazım. Eğer önceden ttnet kullanıyor isen direk o altyapıyı kullanabiliyosun sadece belli bilgileri alıp turknete veriyosun onlar hallediyor. Ve evet, TurkNet gereksiz bekletiyor bir daha ara ve onlara aramaları için belli bir saat söyle o saatten 1 saat önce ve sonrası iyi çeken bir yere geç ve eline kahveni alıp bekle. İlla arıyolar. Aramıyorlarsa turknet ilk girişte sana bilşgiler verir sistesine gir ve onlara istedikleri belgeleri sitesine yükle geri kalanı da kargolican kargo onlara ulaşıp asıl aktivasyon yapılınca gerekli işlemler için adam gönderiyolar. Bunların hepsini yaptıysan arayıp taciz ediceksin ...
Sorun o iste artık müsteri hizmetleri olmadığı icin,abonelik basladıktan sonra numaranı direk robot operatore bagliyorlar.Destek hattina yazmadigin surece ulasamiyosun adamlara.1 mesaj atsam 2 3 sonra gorup cevap veriyolar.

En iyisi elektrikci cagirip kablo cektircem,modem kurulumu basit zaten.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sorun o iste artık müsteri hizmetleri olmadığı icin,abonelik basladıktan sonra numaranı direk robot operatore bagliyorlar.Destek hattina yazmadigin surece ulasamiyosun adamlara.1 mesaj atsam 2 3 sonra gorup cevap veriyolar.

En iyisi elektrikci cagirip kablo cektircem,modem kurulumu basit zaten.
Modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifreyi yine türknetten temin etmen gerekir. Bu açılmama durumunda ben bir arkadaşımın telefonundan aramayı tercih etmiştim veya ailenden birininkini al ara direk

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kendim kabloyla ankastre kutusuna bağladım 35 mbps vdsl bağlantı tamamlandı.
Sizde Elektrikçiye para vermek istemiyorsanız yapabilirsiniz.(80 tl işçilik parası istendi + 15 m kablo 50 tl = 130 tl)
Kendim 15 m kablo ile 15 tl vererek halletim :D
Not : Türknet kurulum ekibi gelmedi 30 lirayı alabilirsem geri alcam.
Konu kilitlenebilir.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kendim kabloyla ankastre kutusuna bağladım 35 mbps vdsl bağlantı tamamlandı.
Sizde Elektrikçiye para vermek istemiyorsanız yapabilirsiniz.(80 tl işçilik parası istendi + 15 m kablo 50 tl = 130 tl)
Kendim 15 m kablo ile 15 tl vererek halletim :D
Not : Türknet kurulum ekibi gelmedi 30 lirayı alabilirsem geri alcam.
Konu kilitlenebilir.
Sorunun çözülmesine sevindim , çözüm hakkında detaylı konu açarsanız yararlı olacağını düşünüyorum. Tabii sizin kararınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...