Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alt yapın destekliyorsa Türknet 95 ₺ ucuz ve zaten çoğu internet sağlayıcısı türktelekom'un altyapısını kullanıyor ama türknet tavsiye etmemin 1 nedeni var 1 hafta önce türktelekomdan türknete geçtim internet hızım değişmedi(35mbps) ama pingim LoL'de ve Valorantta 9-14 civarı oldu eskiden en az 25-30 oluyordu
Altyapıya Göre Değişir Eğer Altyapın Süper Online Tarafından Döşendiyse Onu Seç Ama Türk Telekom Altyapısı İse TürkNet Sitesi Üzerinden Altyapını Sorgulat Benim Binada 85Mbps Gösteriyor Sana Tavsiyem Türknet Super Online Genelde Söylediği Fiyatın Üstünde Fatura Gönderiyor
altyapın varsa türknet almanı siddetler öneriyorum altyapın olduğu halde superonlıne 80 tlye 16 veya 24 mbps internet sağlıyor türknet ise 80 tlye 100 mbps internet sağlıyor.
turknet hız olarak sabit pek bi sıkıntı yaşamazsın ama yaşadığın azman bildiğim kadarı ile müşteri temsilcisi falan yok o uğraştırır tavsiyem superonline alman