Donator
altyapı sadece türk telekom var ama türknet ile konuştuğumda türk telekomun altyapısını kiralayıp bizim için kullanıcaklarını söyledieğer oturduğunuz yerde altyapisi var ise fena değil.
kendimi bildim bileli kullanıyorum ve kendimi bildim bileli de şikayetçiyimMüşteri hizmetleri yok. Sıkıntı çıktımı hemen çözemezsin ve geçenlerden bazıları ping sorunundan şikayetçi. Bence türk telekom olarak kal.Geçmen taraftarı değilim
ne kadar sıklıkla oluyor acaba bilgilendirir misiniz?Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Arkadaşların da dediği gibi bu çevrenizdeki altyapı ile alakalı. Yakınınızda tanıdıklarınız ya da komşularınızda kullanan varsa onlara sorun. Kendi adıma ara sıra olan kopmalar dışında herhangi bir şikayetim olmadı şu ana kadar.
hocam çok teşekkürler ikimiz içinde avantajlı olur mayıs 22 de bitiyor o zaman hortlatırım burayıDostum eğer altyapı vs varsa. Sıkıntı çekmeden bağlarlar hallederler. Ben hem öğrenci evimde hem de ailemin evine Turknet bağlattım 10 numara. He sıkıntı falan çekersen direk kapatabiliyorsun. Türk Telekom gibi 2 yıl süründürmüyor seni hemde çok daha uygun. Eğer bağlatmayı düşünürsen iletişime geç benle şifre vereyim. İlk faturanı ödedikten sonraki ay ikimiz de bedava kullanalım 1 ay boyunca.
Genelde geceleri geç saatlerde oluyor, 10 günde bir belki daha da uzun. Şu ana kadar hiç uzun bir kesintiyle karşılaşmadım. Zaten sevdiğim yanlarından bir tanesi de taahhütsüz olması. Yani beğenmediğin anda ekstra ücret ödemeden direkt çıkabiliyorsun, hatta ilk bağlantın yapıldığı andan itibaren 14 gün içinde de beğenmezsen çıkabiliyor olman lazım. Bunlara bir tekrar bakmanı tavsiye ederim, benim uzun zaman olmuş net hatırlayamadım şimdi.altyapı sadece türk telekom var ama türknet ile konuştuğumda türk telekomun altyapısını kiralayıp bizim için kullanıcaklarını söyledi
Post automatically merged:
kendimi bildim bileli kullanıyorum ve kendimi bildim bileli de şikayetçiyim
ne kadar sıklıkla oluyor acaba bilgilendirir misiniz?
hocam buraya hortlatmak yerine bana pm atarsın öyle daha rahat haberleşiriz.altyapı sadece türk telekom var ama türknet ile konuştuğumda türk telekomun altyapısını kiralayıp bizim için kullanıcaklarını söyledi
kendimi bildim bileli kullanıyorum ve kendimi bildim bileli de şikayetçiyim
ne kadar sıklıkla oluyor acaba bilgilendirir misiniz?
hocam çok teşekkürler ikimiz içinde avantajlı olur mayıs 22 de bitiyor o zaman hortlatırım burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?