TürkNet nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum eğer altyapı vs varsa. Sıkıntı çekmeden bağlarlar hallederler. Ben hem öğrenci evimde hem de ailemin evine Turknet bağlattım 10 numara. He sıkıntı falan çekersen direk kapatabiliyorsun. Türk Telekom gibi 2 yıl süründürmüyor seni hemde çok daha uygun. Eğer bağlatmayı düşünürsen iletişime geç benle şifre vereyim. İlk faturanı ödedikten sonraki ay ikimiz de bedava kullanalım 1 ay boyunca. :)

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesınlıkle bulundugun bolgeye göre degısıyor eskı oturdugum yerde superonlıne fıber kullanıyordum kesınlıkle 1 numara o suan turktelekom ıyı ama bı superonlıne degıl turknet kullanıp ıyı dıyen de var kotu dıyende altyapı durumuna gore degısıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
fakat sorun yaşarsan da karsında dınleyecek bırını bulamazsın turknette malesef

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşım kullanıyor eğer oturduğun yerde altyapısı varsa gayet başarılı :=)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
superonline kullanıyorum taahhütüm de var memnunum gerçi sıkıntım yok ama fiyatı fazla geliyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tamamiyle bölgendeki altyapıyla alakalı bir durum, genel olarak tüm altyapı Türk Telekoma bağlı yani ister istemez hepimiz onu kullanmış oluyoruz ama Türknet ile 1 yıldan fazladır çalışıyorum ve gayet hızlı müşteri hizmetleri sorunu da şöyle ki mobil uygulamasından destek talebi açtığım da birkaç saate cevap geliyor genelde.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Jahrein sponsorluğunu yapıyor Turknet iyidir :) Ama bulunduğunuz bölgenin altyapısı da önemli elbette.

hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben 9 senedir Türk Telekom kullanıyorum, çok şikayetlerim oldu, çok kızdığım anlar oldu ama müşteri hizmetlerine gece geç saatlerde bile olsa ulaşabiliyorum, mutlaka yardımcı oluyorlar, arıza kaydı bıraktıktan bir kaç saat içerisinde işimi görüyorlar, o yüzden pek çıkmak istemiyorum, bu gelecek Nisan'da taahhüt doluyor, belki tekrar yenilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eğer oturduğunuz yerde altyapisi var ise fena değil.
altyapı sadece türk telekom var ama türknet ile konuştuğumda türk telekomun altyapısını kiralayıp bizim için kullanıcaklarını söyledi
Post automatically merged:

Müşteri hizmetleri yok. Sıkıntı çıktımı hemen çözemezsin ve geçenlerden bazıları ping sorunundan şikayetçi. Bence türk telekom olarak kal.Geçmen taraftarı değilim
kendimi bildim bileli kullanıyorum ve kendimi bildim bileli de şikayetçiyim

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Arkadaşların da dediği gibi bu çevrenizdeki altyapı ile alakalı. Yakınınızda tanıdıklarınız ya da komşularınızda kullanan varsa onlara sorun. Kendi adıma ara sıra olan kopmalar dışında herhangi bir şikayetim olmadı şu ana kadar.
ne kadar sıklıkla oluyor acaba bilgilendirir misiniz?

Dostum eğer altyapı vs varsa. Sıkıntı çekmeden bağlarlar hallederler. Ben hem öğrenci evimde hem de ailemin evine Turknet bağlattım 10 numara. He sıkıntı falan çekersen direk kapatabiliyorsun. Türk Telekom gibi 2 yıl süründürmüyor seni hemde çok daha uygun. Eğer bağlatmayı düşünürsen iletişime geç benle şifre vereyim. İlk faturanı ödedikten sonraki ay ikimiz de bedava kullanalım 1 ay boyunca. :)
hocam çok teşekkürler ikimiz içinde avantajlı olur mayıs 22 de bitiyor o zaman hortlatırım burayı :)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
altyapı sadece türk telekom var ama türknet ile konuştuğumda türk telekomun altyapısını kiralayıp bizim için kullanıcaklarını söyledi

Genelde geceleri geç saatlerde oluyor, 10 günde bir belki daha da uzun. Şu ana kadar hiç uzun bir kesintiyle karşılaşmadım. Zaten sevdiğim yanlarından bir tanesi de taahhütsüz olması. Yani beğenmediğin anda ekstra ücret ödemeden direkt çıkabiliyorsun, hatta ilk bağlantın yapıldığı andan itibaren 14 gün içinde de beğenmezsen çıkabiliyor olman lazım. Bunlara bir tekrar bakmanı tavsiye ederim, benim uzun zaman olmuş net hatırlayamadım şimdi.

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

hocam çok teşekkürler ikimiz içinde avantajlı olur mayıs 22 de bitiyor o zaman hortlatırım burayı :)
hocam buraya hortlatmak yerine bana pm atarsın öyle daha rahat haberleşiriz. :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
zamanında kullandım reis ttnetten farkı yok oyunlarda ms sorunları cok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...