Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
altyapı türktelekomun alt yapısını kullanıyolar am istediğin hızı alırsın ben neredeyse bütün firmaları denedim türknet suan için iyi 24 mbps alıyorum net olarak ttnet pişmalıktır 8 mbps 4 mbpsye düşüp duruyodu kavga ettin çıktım sözleşme bitince daha hala sözleşme yapalım mı diye dayayıp duruyolar ttnet ten uzak dur
fiber hariç alt yapı hepsinin aynıdırr arkadaşlar.
türknet kullanıyorum örneğin deilmi ama kablo yine ttnetin kablosu servis sağlayıcım türk net bu şekilde oluyo ve bu yüzden muhattabımda türk net oluyo ne demiştik kablo alt yapı yine ttnetin ama ttneti arayamıyorsun türk nette bi sorun oldu zmn muhatttabın olmaz arıza kaydını açarsın oturur beklersin lakin türk telekom oldu zaman arar muhatabınla konuşur hattına güncelletir sorunun sebebini öğrenirsin.
alt yapısı olup olmadıgın nerden ogrenıcez bıde konu hakkında paketler nasıl kullanan arkadaslar ıcın ucretsız kod verılıyor 1 ay onlarda paylasılırsa bızım ıcın daha bılgılendırıcı olur
Ben kullanıyorum internet kesintisi durumunda ulaşabileceğin hiç bir yer yok Sadece beklemek durumundasın. Arkadaşların çoğu hıza aldanıp tavsiye etmişler. Bir kaç kez günlük internet kesintisi yaşadım ve ulaşamadım müşteri hizmetlerine. Altyapı varsa hız konusunda bi sıkıntı çıkmıyor ama yine karar senin.