TürkNet nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
@danger1905

Türk telekom sadece kablo çekiyor başka birşey yaptığı yok ne altyapı çalışması gerçekleştiriyor nede mevcut sorunları gidermek için uğraşıyor ama Türknet paşalar gibi yurtdışından Dell sunucular satın aldı/ kiraladı. Altyapı için sürekli uğraşıyorlar bundan birkaç hafta öncede Yapa bölgesinde olduğum için santraldeki cihazlarını yeni cihazla değiştirdiler ve bizzat gördüm oda Dell markaydı hem kaliteli cihazlar kullanıyorlar hemde müşterilerini önemsiyorlar aynı yerde Türk Telekomunda saha dolapları mevcut daha bir kere gelip açıpta bakım yaptıklarını görmedim. Hatta o kadar profesyonel elemanlara sahiplerki Türk Telekom hat kablosunu onarmak yerine Digiturk kablosunu kesip gittiler. Elamanlar aşırı bilgisizler ayda yılda bir bakım için geliyorlar kendi işlerini yapmak yerine bilgisizliklerinden alakasız başka bir kabloyuda kesip gidiyorlar sizi iyice zarara sokuyorlar ama tv de boy boy reklam yapıyorlar Türknet ayda yılda 2-3 reklam yapmıştır en iyi reklam müşteri memnuniyetidir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@danger1905

Türk telekom sadece kablo çekiyor başka birşey yaptığı yok ne altyapı çalışması gerçekleştiriyor nede mevcut sorunları gidermek için uğraşıyor ama Türknet paşalar gibi yurtdışından Dell sunucular satın aldı/ kiraladı. Altyapı için sürekli uğraşıyorlar bundan birkaç hafta öncede Yapa bölgesinde olduğum için santraldeki cihazlarını yeni cihazla değiştirdiler ve bizzat gördüm oda Dell markaydı hem kaliteli cihazlar kullanıyorlar hemde müşterilerini önemsiyorlar aynı yerde Türk Telekomunda saha dolapları mevcut daha bir kere gelip açıpta bakım yaptıklarını görmedim. Hatta o kadar profesyonel elemanlara sahiplerki Türk Telekom hat kablosunu onarmak yerine Digiturk kablosunu kesip gittiler. Elamanlar aşırı bilgisizler ayda yılda bir bakım için geliyorlar kendi işlerini yapmak yerine bilgisizliklerinden alakasız başka bir kabloyuda kesip gidiyorlar.
Ttnet firmasına işe girmek için ilan baktıydım. Şurdan mezun burdan mezun tırıvırı bilmem ne. Aldıkları üniversite mezunları bir halttan anlamaz kişiler. İşe birilerini alırken ya tanıdık girer araya yada başka bişey. Bu türk salaklıklar doğrudur. Özetle bişi anlatayım sana. Ben türknete ilk geçtikten sonra bir türlü vdsl bağlantımı yapamadılar. Bi net gitti komple sonra geldi çevir ses iyok en sonra ttnette çalışan köyden arkadaşım vardı onu aradım. Başka yerde görevli olmasına rağmen baktı. 1 ay sonra çevir sesi gitti kopmalar başladı günde 3-4 kere. arıza kaydı 11 gün açıktı ne çevir sesi geldi ne kesilmeler gitti. Arkadaşı aradım yarın bakcam dedi. İnanırmısın ben daha ne olduğunu anlamadan sabah uyandığım gibi telefonda çevir sesi vardı. Yani işi bilmeyen o kadar ahmak varki aslında türknetin biran önce daha hızla bu ttnetten çoğu yerde kurtulması lazım. Hatta altyapı kirasını başka bir firmadan alması gerek. Belki arızalarda profesyonele denk geliriz :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Gayet güzel eşim kullanıyor bende ttnet kullanıcıyım coronadan dolayı eve 2 internet gerekti turknet daha ıyı ve uygun vırusten sonra ttnetı ıptal ettırıp tek turknete doncez

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
türknet'i hiç önermiyorum kardeşim bence girme türk telekom daha sayılır.

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
türk netin tnet gibi boş beleş bir kurumun internetinden iyi olacağı kesin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çoğu kişi turknet'den şikayetci ama bilemiyorum kendim kullanmadım

✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
geçen birisiyle konuştum random oyunda denk geldi türknetten kaçmış bende araştırdım sonra şikayet sayfalarını türktelekomda kalmanı tavsiye ediyorum bende 2 senedir ttkom dayım bir problem yaşadığımda anında çözüm sağlıyorlar ekip olarak ta müşteri hizmetleri olarak ta

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Alt yapısı varsa türknet güzel ben kullanıyorum Lolde 13 ping alıyorum

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
hocam ben başvurdum eski evimde bana her gün yarın bağlancak dediler 3 ay oldu bağlanmadı bende telekomdan aldım sinyali telefon kutusuna verseler yeter bana ben gerisini hallererim ama sinyali bile vermiyorlar

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ben diğer evde kullanıyordum şu an altyapısızım o yüzden alamıyorum genel olarak ucuz fakat servis ve bakım gibi handikapları var

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
altyapısının iyi oldugu yerlerde çok iyi olmadıgı yerlerde de çok kötü

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
bir ttnet kullanıcıolrak tavsıye etmıyorum komsumda var adam benden ıstıyor netı :=)

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
tavsiye ederim hocam normalde 20-25mb download 5-6 upload alıyordum şuan herkes evinde olduğu için 11mb download 2mb upload alıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
alt markalar büyük markaların paketlerini kiralıyıp satışa sunuyolar die biliorm türk telekom en büyük servis sağlıyıcısıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...