Seçkin Üye
Bende türk telekom kullanıyorum 16 mbps diyor ama hikaye bizim kullanabildiğimiz 8 mbps artık alt yapıdan mı bilmiyorum
bro özele gelseneBence çok iyi yapmışsın türknet e geçmekle. Ben de yıllarca TT de sürünüyordum arkadaş tavsiyeleri üzerine türknet e geçtim benimde 82Mbps download hızı destekliyordu dedimki bukadar hızı veremezler 40-50 verseler yeter bağlattıktan sonra speed test yaptım ethernet kablosu ile 82Mbps nin tamamını verdi. İstersen ss de atarım özelden testlerin. Alma diyen kişilere bakma sen onların altyapısı 15 ila 35 arası desteklediği için çamur atıyorlar.
İnternetini bağlattıktan sonra ne dediğimi dahada iyi anlayacak ve pişman olmayacaksın dostum. İyi forumlar...
Not: VDSL destekli modem kullanmanı tavsiye ederim, yoksa o hızları alamazsın. Benimki Asus-AC750...
öyle olacak gibi bro inşallah bizi yanıltmazalt yapın destekliyorsa sorun olmaz ve 8 mbden bir anda 75+ üstü aldığında çok fazla şaşırabilirsin çünkü diyeceksin ki ben daha önce internet mi kullandım![]()
bende turktelekoma başvuru yapacam alt yapı yapsınlar diye yaptıklarında turknete geçecem vodafone pişmanlıktıröyle olacak gibi bro inşallah bizi yanıltmaz![]()
aynen öyle vodafone bencede kötübende turktelekoma başvuru yapacam alt yapı yapsınlar diye yaptıklarında turknete geçecem vodafone pişmanlıktır![]()