Verdiğin cayma bedelinin bir kısmını geri alabilirsin belli bir ucrete kadar geri ödüyor turknet 6 ay içinde faturandan keserekbide superonlineden cayma bedeli ödedim böyle bişe olamaz ya
Kardeşim o zaman adsl kullanıyorsun. Destek kaydı aç ev telefonu hattı ve vdsl geçmek istiyorum diye benimde başıma geldi 1.2hafta içinde çözdüler ama bu virüs şeyinde kaçgün olur bilemem ama kesin tavsiyem turknettir 4aydır 5. 6kere koptu sadece oda depremler olduğunda coğunlukla.knk superonlinenin modemini kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
saol kardeşim doğru olabilir dediğin turknet altyapı sorgulamaya girincede şöyle bişe yazdı zatenVerdiğin cayma bedelinin bir kısmını geri alabilirsin belli bir ucrete kadar geri ödüyor turknet 6 ay içinde faturandan keserek
Post automatically merged:
Kardeşim o zaman adsl kullanıyorsun. Destek kaydı aç ev telefonu hattı ve vdsl geçmek istiyorum diye benimde başıma geldi 1.2hafta içinde çözdüler ama bu virüs şeyinde kaçgün olur bilemem ama kesin tavsiyem turknettir 4aydır 5. 6kere koptu sadece oda depremler olduğunda coğunlukla.
this idea can be considereddostum doğru söylüyor olabilirler bende fibernet aldım çok düşük altyapıların geneli türktelekomdan sorulur altyapı ile ilgili tüm şikayetlerini türktelekoma söyliyiceksin türknetin kendi sitesindede var bu konular bakabilirsin
knk bence bi üst pakete geç meni öneririm alt yapın kötü gibi sanki ama yinede sen bilirsiniyi günler beyler az önce turkneti kullanmaya başladım ilk başta 35mbpslik paketi kullanıp 75 e geçecektim fakat indirme hızım bırakın 75 i daha 35 i görmüyor normal mi bu yoksa ilerde değişirme açıkcası şuan hayal kırıklığına uğradım(önceden 8 kullanıyordum)
not: turknetin dedigine göre altyapım 82mbps ye kadar destekliyor
Ekli dosyayı görüntüle 39378
yanlış yönlendirme yapıyorsunuz adsl kullanıyor şuan vdsl geçmesi gerekli ev telefonu hattı tanımlaması lazım turknetin. Bir üst paketede geçse sonuş değişmeyecek adsl olduğu sürece.knk bence bi üst pakete geç meni öneririm alt yapın kötü gibi sanki ama yinede sen bilirsin
kanka adsl den vdsl e geçeceğim herhalde sıkıntı ordaYetkili kişileri arayıp görüşmen lazım. Neden böyle bir hız alıyorum diye. Normal değil yani. Kendileride demiş 82mbps hız destekliyor diye. Destekleyen hız böylemi yapar. Arayıp görüşmelisin.
Kanka adslde alacağı maksimum hız belli zaten isterse 100 lük pakete geçsin. İlk önce adslden kurtulması gerek.knk bence bi üst pakete geç meni öneririm alt yapın kötü gibi sanki ama yinede sen bilirsin
en sağlam bilgiyi turknetten alabilirsin müşteri hizmetlerine soriyi günler beyler az önce turkneti kullanmaya başladım ilk başta 35mbpslik paketi kullanıp 75 e geçecektim fakat indirme hızım bırakın 75 i daha 35 i görmüyor normal mi bu yoksa ilerde değişirme açıkcası şuan hayal kırıklığına uğradım(önceden 8 kullanıyordum)
not: turknetin dedigine göre altyapım 82mbps ye kadar destekliyor
Ekli dosyayı görüntüle 39378
hmm bende gliba telefon var şu anda adsl demiyimyanlış yönlendirme yapıyorsunuz adsl kullanıyor şuan vdsl geçmesi gerekli ev telefonu hattı tanımlaması lazım turknetin. Bir üst paketede geçse sonuş değişmeyecek adsl olduğu sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?