turknet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bide superonlineden cayma bedeli ödedim böyle bişe olamaz ya
Verdiğin cayma bedelinin bir kısmını geri alabilirsin belli bir ucrete kadar geri ödüyor turknet 6 ay içinde faturandan keserek :)
Post automatically merged:

knk superonlinenin modemini kullanıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kardeşim o zaman adsl kullanıyorsun. Destek kaydı aç ev telefonu hattı ve vdsl geçmek istiyorum diye benimde başıma geldi 1.2hafta içinde çözdüler ama bu virüs şeyinde kaçgün olur bilemem ama kesin tavsiyem turknettir 4aydır 5. 6kere koptu sadece oda depremler olduğunda coğunlukla.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
konum ve alt yapı ile alakalı müşteri hizmetini aradıgınızda daha geniş bilgi verirler

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim bende de aynı sıkıntı vardı burda önemli olan husus apartmanın önündeki kutuya internetin kaç hızında geldiği. Mesela bizim apartmanda girişte 20 geliyordu ben 3 kullanıyordum. Bunun sebebi apartman içi tesisatın kötü olmasıydı. Bakır kabloları cat6 kablosuyla değiştirdikten sonra sorun çözüldü.

Michael Corleone
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Verdiğin cayma bedelinin bir kısmını geri alabilirsin belli bir ucrete kadar geri ödüyor turknet 6 ay içinde faturandan keserek :)

Kardeşim o zaman adsl kullanıyorsun. Destek kaydı aç ev telefonu hattı ve vdsl geçmek istiyorum diye benimde başıma geldi 1.2hafta içinde çözdüler ama bu virüs şeyinde kaçgün olur bilemem ama kesin tavsiyem turknettir 4aydır 5. 6kere koptu sadece oda depremler olduğunda coğunlukla.
saol kardeşim doğru olabilir dediğin turknet altyapı sorgulamaya girincede şöyle bişe yazdı zaten

75 Mbps'ye kadar hız almak için modeminiz VDSL uyumlu olmalıdır. Eğer mevcutta ADSL modeminiz varsa, 16 Mbps’e kadar hız sunan ADSL hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

sanırım adsl kullanıyorum ve vdsle geçeceğim

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ara söle abi Türknetin müşterei hizmetini

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
iyi günler beyler az önce turkneti kullanmaya başladım ilk başta 35mbpslik paketi kullanıp 75 e geçecektim fakat indirme hızım bırakın 75 i daha 35 i görmüyor normal mi bu yoksa ilerde değişirme açıkcası şuan hayal kırıklığına uğradım(önceden 8 kullanıyordum)
not: turknetin dedigine göre altyapım 82mbps ye kadar destekliyor

Ekli dosyayı görüntüle 39378
knk bence bi üst pakete geç meni öneririm alt yapın kötü gibi sanki ama yinede sen bilirsin

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
knk bence bi üst pakete geç meni öneririm alt yapın kötü gibi sanki ama yinede sen bilirsin
yanlış yönlendirme yapıyorsunuz adsl kullanıyor şuan vdsl geçmesi gerekli ev telefonu hattı tanımlaması lazım turknetin. Bir üst paketede geçse sonuş değişmeyecek adsl olduğu sürece.

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yetkili kişileri arayıp görüşmen lazım. Neden böyle bir hız alıyorum diye. Normal değil yani. Kendileride demiş 82mbps hız destekliyor diye. Destekleyen hız böylemi yapar. Arayıp görüşmelisin.

Michael Corleone
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yetkili kişileri arayıp görüşmen lazım. Neden böyle bir hız alıyorum diye. Normal değil yani. Kendileride demiş 82mbps hız destekliyor diye. Destekleyen hız böylemi yapar. Arayıp görüşmelisin.
kanka adsl den vdsl e geçeceğim herhalde sıkıntı orda

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
iyi günler beyler az önce turkneti kullanmaya başladım ilk başta 35mbpslik paketi kullanıp 75 e geçecektim fakat indirme hızım bırakın 75 i daha 35 i görmüyor normal mi bu yoksa ilerde değişirme açıkcası şuan hayal kırıklığına uğradım(önceden 8 kullanıyordum)
not: turknetin dedigine göre altyapım 82mbps ye kadar destekliyor

Ekli dosyayı görüntüle 39378
en sağlam bilgiyi turknetten alabilirsin müşteri hizmetlerine sor

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
yanlış yönlendirme yapıyorsunuz adsl kullanıyor şuan vdsl geçmesi gerekli ev telefonu hattı tanımlaması lazım turknetin. Bir üst paketede geçse sonuş değişmeyecek adsl olduğu sürece.
hmm bende gliba telefon var şu anda adsl demiyim

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hız alt yapına bağlı zaten net i bağlatmasan öneme alabileceğin hızı söylüyorlar eğer daha yüksek söylemişlerse müşteri hizmetlerine ticket at onlar halleder

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Alt yapi sikintisi olabilir yetkililerle konus dostum

Yasadigin konuma bagli benimki de sikintili birazcik dostum :(

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bence 35 mbps'ye 15 alman bil mucize. Tt'dan 16 mbps paketle 2 mbps zor alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...