Seçkin Üye
istabulda türknet kullanan var mı memunmusunuz hızından
almaya deger miönermem kullanıyorum ama aşırı ping giriyor
millenicom aratırıyorum şimdiBenim sana önerim türknet geçme şansına bağlı.
Şansın iyi ise işlerin iyi gider kötü ise kötü gider çok saçma bir şekilde işliyor sistemleri.
Geçmeni tavsiye etmem önerim millenicomdur
Şansın iyi ise işlerin iyi gider kötü ise kötü gider çok saçma bir şekilde işliyor sistemleri.
ben sordugumda 35 mbt diyor 75 mb kadar gonderırız dıyorda suna 55 mb vadofonda alıyorumDostum şöyle söyliyim oturduğun yerde türknetin YAPA altyapısı varsa güzel. Yoksa telekom altyapısını kullanıyor. Ben 1 yıl kullandım ve 2019 sonlarına doğru hız kesmeye başladı telekom türkneti bırakmak zorunda kaldım buna dikkat et bence.
ben sordugumda 35 mbt diyor 75 mb kadar gonderırız dıyorda suna 55 mb vadofonda alıyorumDostum şöyle söyliyim oturduğun yerde türknetin YAPA altyapısı varsa güzel. Yoksa telekom altyapısını kullanıyor. Ben 1 yıl kullandım ve 2019 sonlarına doğru hız kesmeye başladı telekom türkneti bırakmak zorunda kaldım buna dikkat et bence.
bizim burda kablo net yok malesefKablonet tavsiyemdir
hangi bolgede kullanıyorsunuzben kullanıyorum memnunum supronlıne ile aynı fiber benim. tavsiye ederim 70 tl
gaziantep te kullanıyorum. 50mgb iyimiş orda hızı