Başvuru yapacaksan arayabiliyorsun müşteri hizmetleri var müşteri olduktan sonra abonelik başlayınca oim'den destek kaydı ile konuşuyorsun.Dostum arkadaşlar müşteri hizmetlilerini ara sor demiş ama Türknetin müşteri hizmetlileri yok canlı bir görüşme sağlayamıyosun ya sitelerinden ticket atıcaksın yada ticket atıcaksın başka bağlantı kurma şansın yok. Ben 3 yıl önce kullanmıştım faturalarımı ödediğim halde internetim kesilmişti hiç bir şekilde geri gönüş alamadım o zaman öyleydi şimdi bir değişiklik varmı bilmiyorum. Sana tavsiyem D-Smart Net Alman. Benim Alt yapım 80 destekliyor bizzat kendileri öyle söyledi bende bütçeme uygun 24 Mbps AKN'siz net aldım fiyatı da 95 TL yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 24 Mbps hız dediklerine rağmen 30 Mbps hızın altına düşmedi şimdiye kadar
Bilmiyorum artık hocam müşteri olduktan sonra neden canlı iletişim sağlamıyorlar anlamıyorum ilgisizler destek hattından 2 hafta cevap beklemiştim geri dönmediler bende fax ile fesh dilekçesi yollayıp kapattım. Yinede alıcak arkadaşa kalmışPort boşaldığında 35 gösterir 16 gösteriyorsa port doludur saat başı bile değişim olabiliyor en net bilgiyi müşteri hizmetlerinden alabilirsin.
Post automatically merged:
Başvuru yapacaksan arayabiliyorsun müşteri hizmetleri var müşteri olduktan sonra abonelik başlayınca oim'den destek kaydı ile konuşuyorsun.
Türkneti biraz daha araştırdım ve genellikle herkes şikayetçi belki geçmeyebilirim ama yine de arayıp soracağım aklıma yatarsa düşüneceğim teşekkürler Mutlu yıllarMüşteri Hizmetlerinden Güncel Bilgi Alabilirsin Ve Farklı Bilgi Hakkında Sorabilirsin