TürkNet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Selam Site Sakinleri , 3 gün önce türknete geçmiş bulunmaktayım. 35/3 hız alıyorum , yalnız ping değerim türktelekoma göre çok yüksek , türktelekom da 5-10 iken türk nette 3 gündür 50-60 arası , hiç düşmüyor , destek talebi yolladım beklemedeyim şu an , acaba türknet kullananlara soruyorum , bu ping değeri düşer mi yoksa tekrar türktelekoma geçiyim mi ?

Pompalamasyon Bu Benimdir MİSYON
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence müşteri hizmetlerini ara

İşler güçler
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Reis bide memnun musun mesela hızından hızın hakkiji veriyor mu

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yeni bağlandıysa normal diyebilirim.Ping değerinde bir değişme olmaz.Ping değerlerini neye göre karşılaştırma yaptın ,Oyun,uygulama ?

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yeni bağlandıysa normal diyebilirim.Ping değerinde bir değişme olmaz.Ping değerlerini neye göre karşılaştırma yaptın ,Oyun,uygulama ?

oyunda (zulu) 20 pingim olurken şimdi 40-50 arası , teamspeak3 te ise 20 ping arttı
Post automatically merged:

Bence müşteri hizmetlerini ara

akıl dağıtılır iken sen neredeydin ? türk netin müşteri hizmeti yok bilmiyor iseniz boş boş konuşmayın

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bulunduğun konum ile alakalı olabilir ping olayı türknet telekomun alt yapısını kullandığı için büyük ihtimalle alt yapılarda bu tarz sorunlar olabilir firmadan firmaya değişiklik olur çünkü türknet telekomun alt yapısını kullandığı için telekom ilk önce kendi müşterisine hız falan öncelik tanıdığından dolayı türknet'e kendi müşterisinden hariç biraz daha düşük verebiliyor

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bulunduğun konum ile alakalı olabilir ping olayı türknet telekomun alt yapısını kullandığı için büyük ihtimalle alt yapılarda bu tarz sorunlar olabilir firmadan firmaya değişiklik olur çünkü türknet telekomun alt yapısını kullandığı için telekom ilk önce kendi müşterisine hız falan öncelik tanıdığından dolayı türknet'e kendi müşterisinden hariç biraz daha düşük verebiliyor

anladım hocam , teşekkürler bilgilendirme için.

Üye
7 HİZMET YILI
Ping değerinde bir dalgalanma olmuyorsa yapabilecekleri bir şey yok. Kendi yönlendiricilerini kullandıkları için ping artışı maalesef ki oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...