🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Bulunduğun bölge de Türknet altyapısı var mı ? (Osmaniye 'de olacağını sanmıyorum) %99 Türk telekom altyapısı üzerinden Türknet hizmeti alacaksın, 100mbit 'e kadar destekliyor dediklerine bakma sen onu 50-enfazla 70 olarak düşün , bakır kablo ile apartmanına / müstakil evine kadar gelecek, sonrasında cat5-cat6 ne ise onla devam edecek.Arkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?
100mbps destek bence mükemmel bizim bura en fazla 50 ve turknetin trdeki en az pinge sahip olan firma olduğunuda düşünürsek bence başvurabilirsinArkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?
bende almayı düşünüyorum eğer türknete geçtiysen haber verir misin banadaArkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?
altyapın var ise geçilir ama sana 100mbsi daha ucuza sunan bir iss varsa ona geç.Arkadaşlar, Osmaniye'ye taşındım ve binam 100 Mbps'e kadar destekliyor. TurkNet'e başvursam mı bilemiyorum. Herkes kopma sorunu var, kötü diyor. Kullanıcılardan yorum alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?