Türknete geçmek istiyorum yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben neredeyse 10-12 yıldır türktelekomdayım ve inanılmaz derecede kesintiler ve aksaklıklar yaşıyorum sürekli il dışına çıktıgım için ev interneti ile ilgilenemedim ve babam sürekli taahüt yeniledi ama artık canıma tak etti modem bile 10 senelik belkide bu yüzden sorun yaşıyoruz. Sormak istediğim şey Türknete geçicem ama sıfırdan türknet mi alayım yoksa türktelekomdan geçiş yapayım mı cayma bedelini onlar ödeyecek. türk telekomdan geçersem bana yeni modem verirler mi yoksa bendeki 10 senelik modemimi takarlar bilemedim o yüzden size sormak istedim sıfırdan mı kurdursam ? yoksa telekomdan geçiş yaparsamda yeni modem verirler mi ? birde başka öneriniz var mı ben baktığım kadarıyla en iyi seçenek türknet gibi duruyor :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kendi modemini kullanabilirsin. Cayma bedelinin hepsini değil 120 TL'ye kadar olanını karşılıyorlar. Aldığın hıza göre yeni bir modem alman gerekebilir. Misal 50 mbps civarı bir şey kullanıyorsan ve modemin adsl ise o hızı alamazsın. Eğer altyapının desteklediği hızı modemin de destekliyorsa modem almana gerek kalmaz.

Üye
8 HİZMET YILI
kanka altyapınız varsa modeminde destekliyorsa türknet iyi bir seçim olucaktır çünkü bende geçmeyi planlıyorum bu zamana kadar 3 4 tane internet denedim hepsi 7 veya 8 mbps kadar internet verdi 90 liraya yakın para ödüyordum aylık ve hep kesintiler yaşıyorum arkdaşım kullanıyor türkneti gayet menun tahatüdde yok istedigin zaman para ödemeden çıkabiliyorsun altyapın varsa türkneti bi denemi tavsiye ederim sitesinde altyapı sorulama var orda kaç hız alabilecgini ölçebilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
Şu sıralar turk telekomda çok sıkıntı var dostum turknet de de aynı sıkıntı olabilir sonucta turk telekom alt yapısını kullanıyor

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
modemin eski olması sadece reset atıldığında otomatik yenilemez onun dışında modemin eski olması internet akışında değişiklik yapmaz

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Cayma bedeli Tüketici hakem heyetine yazılan dilekçe ile ödenmeyebiliyor diye hatırlıyorum araştır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hayır Türknet'i tavsiye etmem fakat bulunduğun yerde iyi bir altyapısı varsa araştırıp deneyebilirsin.Vodafone önerimdir.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
123easd.PNG

Altyapı soruglamam bu şekilde

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kral o 10 yıllık modemi kaldır at sene 2021 git sıfırdan kurdur yeni modemi sana verirler

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bulunduğun bölgendeki altyapıya göre internet sağlayıcısı seçmen mantıklı olacaktır, bildiğim kadarıyla türknet de türk telekom altyapısı kullanıyor

Üye
9 HİZMET YILI
Yapa varsa 2 dakka durma. Ha yapa yoksa zaten onlarda TT netten alıyorlar. Eğer bulunduğun yerde kopmalar çok oluyorsa Türknetin de yapacak pek bir şeyi yok. Sonuçta Türk Telekom alıyorlar altyapıyı. Arkadaşlarda belirtmiş modeminizi ve evdeki kabloları yenilemeyi unutmayın. Faydasını görürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...