16 mbs diyolar ama o sadece speedtestde öyle gözüküyor dosya falan indirdiğinde 1 mbs alırsan bence süperonline al hem girme hızı iyi hem indirmearkadaşlar ben şimdi ttnet ten bu 2sinden birine geçicem kafayı koydum turknet te benim adresime göre 16mbps hız sınırsız kota geliyormuş 65 tl ye superonlineye baktığımda AKN butun paketlerinde var ondan benim aklıma turknet almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ? (SEÇTİĞİNİZ ANKETTE NEDENİNİDE AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM BENİ AYDINLATIN LÜTFEN)
türknette sorunlar olabiliyor ben geçtim neti kullanamadım eski ttnet bağlantımın aynısı hatta daha beterdi bence super online daha iyi aylık 100 tl turknet 65 ama bozuk olabliyor türkiyede sorunsuz ve ucuz net hizmeti yok ülke bu konuda vasat 25 mbs net hızı uploud hızı 3 mbs 100 gb akn super online aylık 100 120 tl falan malesef ben super online kullanıyorum memunumarkadaşlar ben şimdi ttnet ten bu 2sinden birine geçicem kafayı koydum turknet te benim adresime göre 16mbps hız sınırsız kota geliyormuş 65 tl ye superonlineye baktığımda AKN butun paketlerinde var ondan benim aklıma turknet almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ? (SEÇTİĞİNİZ ANKETTE NEDENİNİDE AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM BENİ AYDINLATIN LÜTFEN)
arkadaşlar ben şimdi ttnet ten bu 2sinden birine geçicem kafayı koydum turknet te benim adresime göre 16mbps hız sınırsız kota geliyormuş 65 tl ye superonlineye baktığımda AKN butun paketlerinde var ondan benim aklıma turknet almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ? (SEÇTİĞİNİZ ANKETTE NEDENİNİDE AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM BENİ AYDINLATIN LÜTFEN)
şimdi yani öneriyormusunuz bana turk neti ?65 tl ödüyom
Download hızım: 76772 kbps - 6.4 mb/s indirme
Upload hızım: 4089 kbps / 390 kb/s yükleme
Paketim: 75 Mb e Kadar Limitsiz - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz (VAE)
Fiyatı: Ayda 59,99 TL/Ay
Taahhüt: YOK - AKK YOK
Servis sağlayıcım: Turknet
türknet 35 mbps veriyodu bana birçokkez aramamdan sonra 75 sabitledik
şimdi yani öneriyormusunuz bana turk neti ?
çok hızlı benimkinin 10
Ben Kullanıyom SuperonlineBenim gibi hiç superonline kullanmayan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?