turknetmi - superonline mi ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar ben şimdi ttnet ten bu 2sinden birine geçicem kafayı koydum turknet te benim adresime göre 16mbps hız sınırsız kota geliyormuş 65 tl ye superonlineye baktığımda AKN butun paketlerinde var ondan benim aklıma turknet almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ?

Son düzenleme:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben şimdi ttnet ten bu 2sinden birine geçicem kafayı koydum turknet te benim adresime göre 16mbps hız sınırsız kota geliyormuş 65 tl ye superonlineye baktığımda AKN butun paketlerinde var ondan benim aklıma turknet almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ? (SEÇTİĞİNİZ ANKETTE NEDENİNİDE AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM BENİ AYDINLATIN LÜTFEN)
16 mbs diyolar ama o sadece speedtestde öyle gözüküyor dosya falan indirdiğinde 1 mbs alırsan bence süperonline al hem girme hızı iyi hem indirme

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben şimdi ttnet ten bu 2sinden birine geçicem kafayı koydum turknet te benim adresime göre 16mbps hız sınırsız kota geliyormuş 65 tl ye superonlineye baktığımda AKN butun paketlerinde var ondan benim aklıma turknet almayı düşünüyorum siz ne öneriyorsunuz ? (SEÇTİĞİNİZ ANKETTE NEDENİNİDE AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM BENİ AYDINLATIN LÜTFEN)
türknette sorunlar olabiliyor ben geçtim neti kullanamadım eski ttnet bağlantımın aynısı hatta daha beterdi bence super online daha iyi aylık 100 tl turknet 65 ama bozuk olabliyor türkiyede sorunsuz ve ucuz net hizmeti yok ülke bu konuda vasat 25 mbs net hızı uploud hızı 3 mbs 100 gb akn super online aylık 100 120 tl falan malesef ben super online kullanıyorum memunum

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

65 tl ödüyom :D

Download hızım: 76772 kbps - 6.4 mb/s indirme
Upload hızım: 4089 kbps / 390 kb/s yükleme
Paketim: 75 Mb e Kadar Limitsiz - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz (VAE)
Fiyatı: Ayda 59,99 TL/Ay
Taahhüt: YOK - AKK YOK
Servis sağlayıcım: Turknet

türknet 35 mbps veriyodu bana birçokkez aramamdan sonra 75 sabitledik :)

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
eğer altyapın fiberi destekliyorsa uydunet,superonline diğer türlü hiçbir türlü rahat edemezsin :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar öyle diyorsunuzda benim bildiğimce fiber desteklemiyor bide ben zaten sınırsız arıyorum akn den bıktım usandım

65 tl ödüyom :D

Download hızım: 76772 kbps - 6.4 mb/s indirme
Upload hızım: 4089 kbps / 390 kb/s yükleme
Paketim: 75 Mb e Kadar Limitsiz - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz (VAE)
Fiyatı: Ayda 59,99 TL/Ay
Taahhüt: YOK - AKK YOK
Servis sağlayıcım: Turknet

türknet 35 mbps veriyodu bana birçokkez aramamdan sonra 75 sabitledik :)
şimdi yani öneriyormusunuz bana turk neti ?

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
şimdi yani öneriyormusunuz bana turk neti ?

bende böyle sana kalmış

1528279309260.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar benim adresime göre 16mbps hız gösteriyor onu araayıp falan arttırma şansımız varmı ? yada farklı yok ??

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ttnet te daha az hıza ve küçük kotalı pakete nerdeyse bu fiyatı vermekteyim en mantıklısı buna geçip kotasız takılmak bide benim indirme hızım indirirken 1mb a ulaştığında kurban kesecek gibi oluyorum diyicemde 1mb daha görmedim :(

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
türknet'e geçtik diyelim herhangi bir arızada ekip yönlendiriliyor mu? TTNET te bi kablo az birşey yırtılmış onu bulup yeni kablo çektiler Türknet'te nasıl oluyor onlar bilen var mı acaba. Beni tek düşündüren o.

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
turknet e nasıl geçeceğimi bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın arkadaşım çok sorun yaşıyordu binalar yanyana

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tabikide SuperOnline Türknet Hergün Dakika Başı Kesiliyor. Benimki Superonline Rahatım.
Ucuz Diye Türknet Alma 30 TL Fazla Ver Adam Akıllı Bir Net Al En Fazla Ayda 1 Kere Kesilir.
Oda 1-2 Saat Arızadan Dolayıdır.

Türknet Diyenlerin Hepsi Yaşadığı Yerde Altyapısı Olmadığından Dolayı Superonline Kullanamayan Kişilerdir.

Benim gibi hiç superonline kullanmayan yok mu?
Ben Kullanıyom Superonline :D

Türkneti Kullanmama Yönüm Sözleşmesinde Çıkan Arızalardan Türknet Sorumlu Değildir Diyorlar.

Ama Superonlinede Bir Arıza Oldu Mu Direk Arıyosun Müşteri Hizmetlerini 1 Saate Kapındalar.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
turknet altyapı varsa eğer yaşadığın yerde 100Mbps AKK yok ayda 60 TL'ye veriyor altyapı olmayan yerlere 35Mbps AKK yok 60 tl yine aynı fiyat yani her türlü turknet iyi yakın zaman'da bnde geçiceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...