ilk defa kablonet i öneren oldu hocam kaç mb lik pakete kaç tl ödüyorsunuz ?kablo net hocam 2.5 senedır kullanıyorum daha hıc drop kesıntı olmadı
100dow 10up kac tl oldugunu bılmıyorumilk defa kablonet i öneren oldu hocam kaç mb lik pakete kaç tl ödüyorsunuz ?
kullandığın internet kaç tl olduğunu bilmiyor musun100dow 10up kac tl oldugunu bılmıyorum
yok geçersem eğer zaten türknete geçerim, türktelekom olsun veya herhangi bir operatör olsun asla ve asla türknet kadar hız vermiyor ve ucuz değilSakın ama sakın milleniye geçme gibi bir hata yapma üyeliğini yaparken 9 takla atıyorlar herşeyi çözüyorlar. Bir sorun çıktığında aradığında kimseyi bulamıyorsun arıyorsun ne telefon açılıyor ne cevap veriliyor. Aynı şey fesih anlaşması yaparkende geçerli binbir türlü takla atılıyor telefonların açılmıyor iptal edemiyorsun sözleşmeyi. ben çok uğraştım dilim yandı milleniyi direk aradan çıkar sil.
Ben şuan kablonet kullanıyorum 100 mgbt gayet güzel bölgesel sıkıntılar olabilir tabi ben istanbuldayım herhangi bir problem yaşamadım hiç birkere elektrikler gittiğinde gelmemişti aramıştım 10 dakikada uzaktan çözdüler. Onun haricinde türknet kullanan arkadaşlarım var alt yapısı varsa 1000 mgbt veriyor olsaydı ona geçerdim direk. ondada sorun yaşayanı görmedim.
kral altyapısı varsa türknet bende 1000mbs türknet var çok memnunum gigafiber diye geçiyor veya gponMERHABA !!!''' LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN KONUYA GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAKLAR YORUM YAPSIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİYORUM BOŞ YORUM YAPANLARI'''!!!
---Kendim 24 mb fiber alt yapılı türk telekom interneti kullanıyorum. Ocak 1 de paketim bitiyor ve kendime daha uygun ve daha hızlı bir internet arıyorum.
*Müşteri hizmetleri ile sorun yaşanmayacak!
*İnternet kopması donması drop girme durumları az olacak
*İnterneti gerçekten çok iyi olacak.
24 mb - 35 mb- 50 mb - 100 mb farketmez !
Milinecom - türktelekom - Türknet hangi internet daha iyi hangisini önerirsiniz ?
!!! BOŞ YORUM YAPMAYIN !!!
peki gerçekten 1000 mb alıyor musun ve kaç tl ödüyorsun gigafiber ekral altyapısı varsa türknet bende 1000mbs türknet var çok memnunum gigafiber diye geçiyor veya gpon
kral 1000mbs down 1000 mbs upload 170 tl veriyom ama zam gelcekmiş sanırım 200 tl olcakmış sms attılarpeki gerçekten 1000 mb alıyor musun ve kaç tl ödüyorsun gigafiber e
MERHABA !!!''' LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN KONUYA GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAKLAR YORUM YAPSIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİYORUM BOŞ YORUM YAPANLARI'''!!!
---Kendim 24 mb fiber alt yapılı türk telekom interneti kullanıyorum. Ocak 1 de paketim bitiyor ve kendime daha uygun ve daha hızlı bir internet arıyorum.
Milinecom - türktelekom - Türknet hangi internet daha iyi hangisini önerirsiniz ?
Ben de türk telekom kullanıyorum daha iyi ve sorunsuz çalışıyor benim için iyiMERHABA !!!''' LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN KONUYA GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAKLAR YORUM YAPSIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİYORUM BOŞ YORUM YAPANLARI'''!!!
bizdede 24mpbs türk telekom siyah modemlisi var şuan 15 tl ile 35 mbps önerdiler ona geçiceğiz bro altyapın varsa hiç sıkıntı olmaz ama bizim upload hızı 1 e düşmüştü normalde 6 olması gerekirken hiç ilginlenmediler başka firma öneririmMERHABA !!!''' LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN KONUYA GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAKLAR YORUM YAPSIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİYORUM BOŞ YORUM YAPANLARI'''!!!
hangi interenet sağlayıcısını kullanıyorsunuz ve 35 mb ye kaç tl ücret ödüyorsunuz bunu söylerseniz çok sevinirimbizdede 24mpbs türk telekom siyah modemlisi var şuan 15 tl ile 35 mbps önerdiler ona geçiceğiz bro altyapın varsa hiç sıkıntı olmaz ama bizim upload hızı 1 e düşmüştü normalde 6 olması gerekirken hiç ilginlenmediler başka firma öneririm
kesinlike türknet en iyisi bu işteMERHABA !!!''' LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN KONUYA GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAKLAR YORUM YAPSIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİYORUM BOŞ YORUM YAPANLARI'''!!!
sen ne kullanıyorsun internet olarak ve kaç mb ye kaç tl ödüyorsun ?kesinlike türknet en iyisi bu işte