Bence hiç düşünme hocam.saol kk bende türk telekoma geçmeyi düşünüyordum
Alt yapı yoksa dahi artık Türkler hocam.turknet altyapısı varsa ona geçin derim
Evet hocam en uygunlu şuan.yanlış bilmiyorsam eğer şuan comnet çok uyguna geliyor
Bende öyle düşünüyorum hocam.Buna bu kadar vereceğime Türknette 250 tl verir hem tahaddütsüz Hemde en yüksek hızda kullanırım Türk Telekom pişmanlıktır
Ama 5 para etmez firma xddyanlış bilmiyorsam eğer şuan comnet çok uyguna geliyor
Türk Telekom’a nazaran uygulamadan müşteri hizmetleri destek bile veriyor hatta kendileri arıyor bunu seviyorum ben.Bende öyle düşünüyorum hocam.
altyapınız iyi olduğu sürece hiç bir problem yaşamıyorsunuz 100 megabit fiber interneti 99 tl ye kullanıyoruz şuan üstelik 150 download geliyor fazlasıyla veriyorAma 5 para etmez firma xdd
Neden düşünmeyecek onu anlamadım tt en stabil internet firması ben şu an gönderdiğin ss'te ki 50mbps'lik paketi kullanıyorum ve gayette memnunum ve en stabil ms'i de veren tt yani geçecek arkadaşların kuşkusu olmasın 2 senelik taahhütlü kullanıyoruz ailemde ki herkes sorunsuz kullanabiliyor son olarak desteğe çok çabuk ulaşıyorsun ve yardımcı oluyorlar gayet iyi bir şekilde diğer firmaların birçoğunda doğru düzgün adamlara panelden bile ulaşamıyorsunBence hiç düşünme hocam.