TürkTelekom vs Türknet yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostlar öncelikle iyi günler dilerim.
Biz yıllarca türktelekom kullanıcısıyız üsttelik prime üyesiyiz aylık +150 üsttü para ödüyoruz ama hiç memmun degilim değiştirmeyi düşünüyorum.
Alternatif olarak türknet geçmeyi düşünüyorum şimdi ikisininde fotosunu alt tarafa ekliyorum bakıp cevaplarsanız sevinirim.
Türktelekom hız testi kablosuz yapılmıştır kablolu ne kadar fark eder nafile.
Ricam yorum kasmak için yazı yazmayın arkadaşlar yardım ve bilgilendirici bir posttur rapor etmek zorunda bırakmayınız iyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

• photo_2021-09-01_12-55-12.jpg
    photo_2021-09-01_12-55-12.jpg
    90.2 KB · Görüntüleme: 65
  • Adsız.png
    Adsız.png
    17.1 KB · Görüntüleme: 75
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şöyle diyeyim türk net daha çok upload verir ping ortalama 40-70 arası değişir
Türk telekom Pahalı satar ama Ping (bende) 20-60 arası değişiyor şuda bir gerçek türk telekomun müşteri hizmetleri iyi
Ama türknette çok ilgilenmiyorlar iki interneti kullanmış birisi olarak söylüyorum

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
TürkNet 1 tık daha iyi. 100 Mbps olayı yalan bende aylık 125 falan ödüyorum bölgememde alt yapı falan var 25/30 Mbps kullanabiliyorum. Bence bunu burada değil internette araştırsan daha iyi olur farkları ordan görmelisin. Be şahsen süperonline kullanıyorum.

Üye
9 HİZMET YILI
türknet veya türktelekom ikiside aynıdır en iyisi fiber alt yapılı internete geçmen ben fiber kullanıyorum çok memnunum.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Vodafone,Türk Telekom,Türknet kullanmış biri olarak kesinlikle türknet diyorum.
İlgilenmiyor diyen arkadaşlar desteğe yazdıkları mesaj genellikle fırçalama tarzı gibi örnek “internetim gitti neden böyle? Böyle devam ederse kapattıracağım.” Tarzında ben 1 yıldır sorun yaşamadım geçen bi net gitti çok güzel ve motive verici bir mesaj yazdım adamlar sorunu 1 günde çözdü. Kablo ile alakalıymış.

Üye
8 HİZMET YILI
Türk telekoma aylık 200 lira veriyorum çok kötü değiştirmeyi düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Türknette olan arkadaşlarım ve çevrem memnun olmadıklarını söylüyor sen bilirsin ama türk telekomda kal bence

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
türk net kullanmanı tavsiye ederim ben türk telekom kullanıyorum hiç memnun değilim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sakın ola sakın Türknet'e geçme, en büyük pişmanlığın olur. Fiber alt yapın yoksa Türk Telekom'a fazla para ver ama orada kal.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
türknetten aldığın hızdaki interneti türk telekomdan çok daha fazla para ödeyerek alabilirsin. Ancak türknette de ne yazıkki müşteri hizmeti yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
türknet kullanıyorum memnunum aklına bir şey takılırsa yardımcı olmaya çalışırım

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Türktelekom süperonline'dan daha güzelmiş ilk 3 ay 5 mbps upload verirken şuan bana 1 mbps upload veriyorlar anlamıyorum müşteri kaybetmek için yer mi arıyorlar neyse konuya dönecek olursak ss de fiber altyapı var eğer cidden dedikleri gibi 8 mbps upload veriyorlarsa güzel fakat 100 mbps download yerine 70-80 arası verirler eğer kablolu bağlanacaksan %10'unu alıyorsun diye biliyorum türknet dediği gibi veriyorsa güzelmiş bende geçmeyi düşünebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
turkcell vodafone veya t telekom gibi büyük şirketler gelip bağlarlar internetini diğer türlü kendi modemini kendi kablolarını alman lazım evrak konuları 2-3 günün alır onlar kendi gelip bağlamadığı için turk net alt yapıyı genellikle t telekomdan alır telekom saha ekipleri gelip modemine bağlarlar daha ince detay a girmezler kısacası problem yaşarsın 1-2 haftan gider sıkılırsın s*kerim internetini der cayarsın ben öyle yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
neden türknet o kadar mı kötü?
Kankam, yaklaşık 3-4 ay önce taşındığım evde fiber alt yapı olmadığı için Türksat Uydunet'i iptal edip Türknet aldım. İnternette kopmalar mı dersin, ping girmesi mi dersin. Müşteri hizmetlerine zaten ulaşamıyorsun. Zor bela iptal ettirdim ve TTNET aldım. 120 TL ödüyorum ama gayet memunum.

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Türknet Kötü Hocam TürkTelekom Bende Kullanıyorum Ayda çok Fazla bişey ödemiyoruz gayet memnunum Eski TürkTelekom Modeminden Vardı Bizde Onlarda Hiç Oynayamıyordum yeni modemlerde sıkıntı olmuyor Türknete geçmeni tavisye etmem ama türktelekom ayda 150 Tl Çok Hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ben 7 senedir türknet kullanıyorum internet konusunda ilk olarak türknet çok farklı ve avantajlı tek sıkıntı çekeceğin üyelik bağlantı süresi ve onaylanma süreci
bu konuda biraz müzdariplik çekebilirsin. ama internetten yana gözün arkada kalmasın. ha şuda var arızan falan olduğunda 1 günde değilde 2 günde hallolur. türktelekom ekipleri 2.sınıf sayıyor . tabi bu bölgeselde olabilir peşin hüküm vermek istemiyorum. belki seninki daha hızlı olur. bir hatırlatma daha arızan anında tt ekiplerine bildiriliyor arızanla ilgili dediğim gibi tek sıkıntı tt ekiplerinin kendi firması olmadığı için biraz ağırdan alıyorlar okadar .

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
altyapına göre değişir ya çok takılma markalara :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...