Tuş fiziksel olarak takılı kalıyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Selamlar hemen konuya giriyim w ve a tuşu fiziksel bi şekilde taklılı kalıyor böyle bastığım zaman içinde kalıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
switch te bir problem olmuş olabilir geçen internette okumuştum switch üstünü bi solisyonla temizliyorlar ve problem ortadan kalkmıştı deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
içinde bulunan plasitk madde belki yerinden çıkmış olabilir ince birşey ile yerine otutturmayı dene belik düzelir

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Reis çok nadir kullandığın tuşların plastik itekleyicilerini takılı kalanlar ile değiştir.
Örneğin: Beni klavyede A-E takılı kalıyordu söktüm ikisini altından yumuşak itekleyici plastikler var onları çıkartıp, kullanmadığım tuğlarınki ile deiştirdim şuan sıfırlandı. Tavsiye ederim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hiç pc başındaa yemek yediysen kırıntı veya du kaçmış olabilir tek tek tuşları çıkartıp temizlemerni öneririm :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sıze bır tavsıye harıcı kılavyeelerde hergun .terse cevırıp bır tık masaya vurun yada bır kac tık .ozaan tuslarınız takılı kalmaz.zamanla pıslıkler ıcını dolduruyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir şey döktüysen ondan kaynaklı olabilir, tuşları çıkart önce tuşu sonra tuş girişini fazla bastırmadan ıslak mendille sil ama sakın çok bastırma çünkü mendilin suyu içine kaçar, kenarlarindan temizle ya da fırça varsa onunla temizle

SayronX
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tuş takımında ufak bir birikinti olabilir çıkart tüm tuş takımını ufak bir fırça yardımıyla yada varsa evde makyaj fırçaşıyla (ince uzun olandan) her bir detayını sil sonrasında tuş tetikleyicilerini kontrol et switch altı mekanizmalarına bir bakın bu ikisinden oluşmuşdu benim sııntılarım bunlarda düzenlemiştim

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede vardı su yada herhangi ıslak birşey döküldü ise klavyeyi söküp ıslaklık yada nem var mı diye kontrol et var ise kağıt havlu ile hafif silebilirsin.
Bir diğer yapacağın şey ise tuşun içinde herhangi küçük yabancı bir madde var mı diye kontrol edebilirsin var ise kulak çubuğu ile almanı tavsiye ederim yada o içindeki küçük silikon kirli yada kıl falan yapışmış ise temizlemelisin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
baktım fakat bi problem yok basılı kalmayan tuşlarla aynı şuan yazarken basılı mesela
Tuşun arkadaki swichin içindeki şık şık yapan parçada sıkıntı olabilir dostum swichin içindeki yaydanda kaynaklı olabilir temizlik şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...