TWD Telltale definitive series türkçe yama yok piyasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
twd bu oyununun hiçbir yerde türkçe yaması yok sadece bi sitede var o da paralı aylık 23 tl vermem saçma bi miktar oyunu bile ***** indirdim yamasına para vermem.Sızdırıldığı bir yer veya elinde olan var mı yamanın yardım ederseniz çok iyi olur

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adamlar mantıken emek vererek türkçe yama yaptıkları için paralı satıyorlar baktığın zaman pahalı değil 1 paket sigara 20 tl yi geçti , o yüzden benim bildiğim aylık yenilemene gerek yok alır indirir kullanırsın iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
twd bu oyununun hiçbir yerde türkçe yaması yok sadece bi sitede var o da paralı aylık 23 tl vermem saçma bi miktar oyunu bile ***** indirdim yamasına para vermem.Sızdırıldığı bir yer veya elinde olan var mı yamanın yardım ederseniz çok iyi olur
steamınkine bu ilkbahar tr yama geliyor onun dışında korsan hiçbir şekilde bulamazsın o 23 tl liğe gelirsek o ayrı ayrı olarak 1 2 3 sezonlara özel yani Twd telltale definitive series direk oyununa özel bir yama yok bu toplu paket olarak geçiyor ayrıca

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
crackli oyun sitelerinde bulabilirsin güvenilir bir site biliyorum ne yazık ki paylaşmak yasak olduğundan söylemeyemem kendin internet üzerinde araştırıp bulman gerek hiçbir siteyede hemen güvenme araştır sonra ne yaparsan yap. Ayrıca hangi siteye baktın tahmin edebiliyorum başka bir site daha var tek sefer ödemeli oyundan oyuna fiyatlar değişiyordu ama çevirileri iyi
Adamlar mantıken emek vererek türkçe yama yaptıkları için paralı satıyorlar baktığın zaman pahalı değil 1 paket sigara 20 tl yi geçti , o yüzden benim bildiğim aylık yenilemene gerek yok alır indirir kullanırsın iyi oyunlar
Eskiden parayla satılmıyordu son bir kaç yıldır parayla satmaya başladırlar aylık yenileme istiyorlar bazı sitelerde...

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
23 TL çokta bi para değil emek var sonuçta söylenildiği gibi. Gene sen bilirsin dostum tabii ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...