hocam drama yaparsan net adın duyulur veya youtube'ye videolar atacaksın onu bunu eleştireceksin yoksa öyle çok tanınmak zor yada cok iyi oynayacaksın ki oyunu insanlar seni izleyecek...Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1.5 aydır twich üzerinden yayınlar yapıyorum destek ve öneri almak için yazıyorum . Ben twich üzerinde şimdi spesifik bir oyuncu yayınıcsı olmak istemiyorum bundan dolayı izlenme sayısını artırmakta zorluk çekiyorum . Bundan dolayı başlangıçta lolde özel odalarda falan durarak adam toplamaya çalışıyorum ama buda intaraktif bir yayın olmasını engelliyor çünkü oyun sonunda çıkıyorlar . Genel anlamda konuşmayı falan çok seviyorum ama chatte yazı dönmediği için sessiz kalmış oluyorum . Sizce yeni başlamış olarak ne gibi bir şey yapmalıyım ki İzliyiciler ile intaraktif bir yayın yapayım destek ve önerilerinizi bekliyorum gelmek isterseniz Twich adım : Tylermeniya
buda etkili bir yöntem bu arada :dBot satın almanı tavsiye ederim . Anlık bot izleyiciler kanalını öne çıkarır ve içeriğin iyi ise yükselmeni hızlandırır.
nasıl işte onu düşünüyorum bendediğer insanlardan farklı ol yayıncılıkla işler böyle yürür
Twitch'de etkileşim almak için birkaç şey yapabilirsin:Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1.5 aydır twich üzerinden yayınlar yapıyorum destek ve öneri almak için yazıyorum . Ben twich üzerinde şimdi spesifik bir oyuncu yayınıcsı olmak istemiyorum bundan dolayı izlenme sayısını artırmakta zorluk çekiyorum . Bundan dolayı başlangıçta lolde özel odalarda falan durarak adam toplamaya çalışıyorum ama buda intaraktif bir yayın olmasını engelliyor çünkü oyun sonunda çıkıyorlar . Genel anlamda konuşmayı falan çok seviyorum ama chatte yazı dönmediği için sessiz kalmış oluyorum . Sizce yeni başlamış olarak ne gibi bir şey yapmalıyım ki İzliyiciler ile intaraktif bir yayın yapayım destek ve önerilerinizi bekliyorum gelmek isterseniz Twich adım : Tylermeniya
istek yollladım dc den tylermeniya adımTwitch'de etkileşim almak için birkaç şey yapabilirsin:
Twitch'te etkileşim almak zaman alabilir, ama sabırlı olursan ve özgün içerikler oluşturursan takipçilerinin sayısı zamanla artacaktır.
- Takipçilerinle etkileşim kur: Takipçilerinle düzenli olarak sohbet etmek, yayınlarında sorularına cevap vermek ve onların yorumlarını okumak, takipçilerinle daha yakın bir bağlantı kurmanı sağlayabilir.
- Oyun ve içerik seçimi: Twitch'te popüler olan oyunları oynayarak veya trend içerikler oluşturarak daha fazla kişiye ulaşabilirsin. Ayrıca, belirli bir nişe veya kitleye odaklanarak da takipçi kazanabilirsin.
- Düzenli yayınlar: Düzenli olarak yayın yapmak, takipçilerin seni daha iyi tanımasına ve programlı bir zamanlama ile seni beklemelerine yardımcı olur.
- Sosyal medya kullanımı: Twitch yayınlarını sosyal medya hesaplarında tanıtarak daha geniş bir kitleye ulaşabilirsin. Ayrıca, Twitch profilini sosyal medya hesaplarında paylaşarak da takipçi kazanabilirsin.
- İşbirliği yapmak: Diğer Twitch yayıncılarıyla işbirliği yaparak takipçi kazanabilirsin. Ortak yayın yaparak ve birbirinizi tanıtarak birbirinize destek olabilirsiniz.
- Chat bot kullanımı: Chat botları kullanarak takipçilerinle etkileşim kurabilirsin. Örneğin, chat botlarının özelleştirilebilir özellikleri sayesinde takipçilerini birbirleriyle yarıştırabilirsin.
CHATGPT Tarafından hazırlanmıştır....
Ek olarak sana yardımcı olmak isterim discord üzerinden beni eklersen modluk ve yanında duo tarzı şeyler yapabilirim
her güne ayrı comp belirle mesela bi gün chatle beraber lobi topla bi günde full sohbet muhabbet hayat hikayelerini anlatnasıl işte onu düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?