Twich kanalım için destek öneri <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Gündemde ki konuları tartışmak her zaman ilgi çeker ve facecam yapıyorsan tarz sahibi de olman iyi
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1.5 aydır twich üzerinden yayınlar yapıyorum destek ve öneri almak için yazıyorum . Ben twich üzerinde şimdi spesifik bir oyuncu yayınıcsı olmak istemiyorum bundan dolayı izlenme sayısını artırmakta zorluk çekiyorum . Bundan dolayı başlangıçta lolde özel odalarda falan durarak adam toplamaya çalışıyorum ama buda intaraktif bir yayın olmasını engelliyor çünkü oyun sonunda çıkıyorlar . Genel anlamda konuşmayı falan çok seviyorum ama chatte yazı dönmediği için sessiz kalmış oluyorum . Sizce yeni başlamış olarak ne gibi bir şey yapmalıyım ki İzliyiciler ile intaraktif bir yayın yapayım destek ve önerilerinizi bekliyorum gelmek isterseniz Twich adım : Tylermeniya

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam değişik bişeyler yapılmalı mesela yeni birisi var kadın taklidi ile telefon şakaları yapıyor bu telefon şakası güzel olduğu için değil adamın vibeından dolayı . insan olarak farklı bir özelliğiniz yetkinliğiniz olmalı diye düşünüyorum

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
İzleyici kitlenizi oluşturmakta zorluklar yaşadığınızı söylemişsiniz. Yayınınızı sosyal medyada tanıtmayı veya diğer yayıncılarla işbirliği yaparak daha geniş bir kitleye ulaşmayı düşündünüz mü? Denemeye devam edin ve pes etmeyin!

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ufak ufak ara sıra çekilişler yap 2 haftada 1 veya tiktoktan clip çıkacak bir videonu paylaş

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İnsanları yayında tutman gerek ve dikkatlerini çekmen önemli (güzel bir yayın başlığı ve panel olabilir) onun dışında kendimden örnek vericeksem valorant yayınları açtığım sırada spikeye hücum açıyordum oyunun sonunsa twitch adresimi atıp bekliyorum diyordum aynısını lolde aramda yapabilirsin özel odalara girip yapabilirsin bir miktar geliştirebilir 5v5ler atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çekiliş ve youtube short videoların takipçi arttırdığını düşünüyorum deneyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Diğer yayıncılara karşı kendi fikirlerini üret. Komedi olmaya çalışmalısın bu seni samimi gösterir. Zaten benim kendi fikrimce bot satın almadan yükselen çok az sayıda yayıncı var bildiğim kadarıyla. Bot satın almanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
gırgır şamata olmayan yayınlar izlenmiyor bro eğlenceli içerikler lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya oynadığın oyunu iyi oynayacaksın ya da iyi makaran olacak ve sürekli olarak yayın açıp elbet bir gün keşfedileceksin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Düzenli yayınlar aç, yayın açma saatlerini genelde aynı tutmaya çalış
Bir arkadaş çevresi edin ve hep o kişilerle yayınlarda oyunlar oyna
Birkaç kişi yazmış yine bot basabilirsin.
Yayıncılarla oyun oynama imkanın varsa o yayıncının yayınlarında birlikte oyunlar oyna. Onun kitlesine kendini tanıt.
Sabırlı bir şekilde düzenli yayınlar yap öne çıkarsın bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İzleyicilerinle samimi sohbetler ederek etkileşimi artır, oyun dışı konularla da ilgi çekici bir yayın deneyimi sun, chat'i aktif tutarak izleyicileri dahil et, onların isteklerine ve önerilerine yer ver, yaratıcı içerikler üreterek farklılığını göster, sosyal medya platformlarında yayınlarını paylaşarak daha geniş bir kitleye ulaş, eğlenceli ve pozitif bir atmosfer yarat, düzenli yayınlarla izleyicilerin beklentilerini karşıla, oyun içinde izleyicilerle etkileşim kurarak onları dahil et ve sürekli teşekkürlerini sunarak desteklerini vurgula :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...