twitch abone geliri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
bir arkadaşım twitchde ara ara yayın açıyor ( para kazanması açık) ve bir abonelik hediyesi geldi ama o abonelik geliri dashboard da gelir kısmında gözükmüyor acaba belli bir süre sonra mı güncelleniyor bunun nedenini bilen paylaşırsa sevinirim

Web Design and Dev
Onaylı Üye
Ödüller
8
Twitch her ayın belirli günü ödeme yapar. Yayıncı, iştirak aşamasını geçtiyse ve 100$ sınırını tamamladıysa vergiler ve giderler düşülerek ödeme alır. Gelen her abonelik, bit vs. önce denetimden geçiyor. Bu biraz zaman alabilir. 3-5 gün bile sürebilir. Benim tavsiyem gelir kısımına hiç bakmadan yayınlarına düzenli olarak devam etmesi olacaktır. Kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
abone gelirleri çok düştüüğü için gözükmüyor olabilir tek bir abone bakımından

Onaylı Üye
Ödüller
2
twitch abone geliri yok ama sana bağış attıklarında bynogame gibi sitelerden o para direk sana gelebiliyor o güzel birşey

Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Ödüller
5
Tam hatırlamıyorum en son 100 dolardı onun aşağısı biraz denetime vs giriyor zaman alır ama gözükür elbet

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
2
Dostum belli bir sınır ve gün var o zaman yapılıyor ödemeler ondan dolayı arkadaşın biraz araştırsın o gün gelince eğer para sınırını tamamladıysa alıcakktır ödeme.

Onaylı Üye
Ödüller
6
beli bir günde hesaplanıyor diye biliyorum ben bagıslar direk geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
twich izlenmemeli ve izlettirilmemeli bence. Kaliteli insanları tenzih ediyorum. Yüzde 90 95 boş insanlar var.

Üye
bir arkadaşım twitchde ara ara yayın açıyor ( para kazanması açık) ve bir abonelik hediyesi geldi ama o abonelik geliri dashboard da gelir kısmında gözükmüyor acaba belli bir süre sonra mı güncelleniyor bunun nedenini bilen paylaşırsa sevinirim
atılan donateler felan birikiyor 50 dolar olunca çekebiliyosun diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
her ay belli bir ödeme yapıyor ve komisyon alıyor kendine diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.