twitch anlık izleyici botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba twitch anlık izleyici botu arıyorum çok görüyorum oldugunu biliyorum kullan bir çok insan var ama insanlar bunu ticarete dökmüş durumda bunun ücretsiz bir kullanım şeklini bilen var mı

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kullanılıyor ve hatta istersen konuşturabiliyorsun da Render yaptığım için yayılımcı arkadaşıma yapmıştım. Ama ben yayınla anlık ilgilenmiyordum. Sadece olduğunu ve ücret ödeyerek alındığını biliyorum. Araştırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
baktığımda ücretsiz olmadıgını ücretli oldugunun farkındayım amaç ücretsiz erişim sağlayabilirmiyiz

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba twitch anlık izleyici botu arıyorum çok görüyorum oldugunu biliyorum kullan bir çok insan var ama insanlar bunu ticarete dökmüş durumda bunun ücretsiz bir kullanım şeklini bilen var mı
senin ücret kazanacagın bir platform da insanların senden ücret talep etmesi kadar normal bir şey yok bence. ticaret te budur zaten diye biliyorum ama ben bu zamana kadar ücretsiz olanına denk gelmedim. geldiysem de onlar istenileni vermedi.

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar haklı ücretsiz zor bulursun bulsan da bir işe yaramaz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Anlık izlenme botu diye bişi yoktur.
Neye dayanarak bu denli bir iddaa atıyorsun cidden merak ettim. Daha önce kaç kişiyle birlikte görev aldın yada elindeki bilgisayar ile kaç kere render yaptın yada discord dışında yayın yaptığın bir kanalın var mı ? Youtube de mesela abone sayın kaç gibi değişik sorular ile soruyorum çünkü kesin bir dilde söylemişsin ve beni yalancı çıkartıyorsun. Olduğunu biliyorum çünkü bu ay ... kadar ücret vereceğim diye yayınını yaptığım kişi söyledi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bi arkadaşımın hayallerini süslemişti daha sonra 1000 viewer için 50 dolar aldıklarını görünce vazgeçmişti sanmıyorum ücretsiz olucağını

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Anlık izleme botunu ilk defa duydum ama sorum şu bunlar ne olsa bot bu botlardan nasıl para kazanacaksın ki

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Anlık izleme botunu ilk defa duydum ama sorum şu bunlar ne olsa bot bu botlardan nasıl para kazanacaksın ki
22 yaşındasınız profilinizde öyle belirtmişsiniz, örnekler ile hemen anlatayım.
Her 1 user yayıncı için ekmektir, Takip eden user ise yemek, bağış yapan user ise ziyafet diye tabir edilir. Sebeplerini anlatmama gerek yok. Eskiden mirc diye bir şey vardı. Chat sunucuları gibi. Oradaki botların çoğu bayan nick'i ile giriş yapıyordu. Mantık aynı fakat amaç farklı. Burada ise user user'ı çeker mantığı ile kanalızı üst sıralara doğru ilerletir ve takipçi sayınızı gün geçtikçe artırırsınız. Hangi konuyla ilgili yayın yaparsanız yapın. Kişi Kişiyi her daim çekmiştir. O Yüzden eline 3-5 bin lira geçen direk render yapıyor yada online yayınlara yöneliyor.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bunun detaylı araştırmasını yaptım fakat ücretsiz paylaşan bir platform göremedim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu botlara nasil müsade veriyor tw gario değilmi sonuçta bir para kazanma platformu

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
It will cost you my brother and I see or read something like that here my brother.

TOLGA
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu Kadar büyük bir platformda böyle bir botla ne kadar ileri gidebilirsin emin değilim fakat iyi oynayıp reklamını yaptırmak daha mantıklı eğer ücretsiz program bulamazda program satın alırsan o paraya reklam yaptır

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ücretsiz olacağını hiç sanmıyorum mantıklı düşünmek lazım kazan kazan şeklinde yürüyen bir sistem.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ücretsiz bir şekilde kullanılan bir site biliyorum fakat 10 kişi limiti var ücretsiz için. Ve 30 dakika 1 saat gibi bir süreydi sanırım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ücretsiz bulman çok zor dediğim gibi ama cidden karşılığı geliyo bi yayını 500 kişi izliyorsa diğer 500 kişi de burda ne var acaba diyip gelicektir.Yatırım yaparsan faydası illaki olur para kazanmak için para harcamalısın

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkes ezbere ücretsiz bulman imkansız yazmış ama ben geçen hafta paylaştım bunu forumda konu silindiği için ulaşamazsın fakat özelden yazarsan yardımcı olurum ücretsiz bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...