Onaylı Üye
arkadaşlar merhaba twitch anlık izleyici botu arıyorum çok görüyorum oldugunu biliyorum kullan bir çok insan var ama insanlar bunu ticarete dökmüş durumda bunun ücretsiz bir kullanım şeklini bilen var mı
%95 hayır, çünkü çoğu kullanıcının ciddi mevlalar kazanıdırdığı bilinmekte.baktığımda ücretsiz olmadıgını ücretli oldugunun farkındayım amaç ücretsiz erişim sağlayabilirmiyiz
senin ücret kazanacagın bir platform da insanların senden ücret talep etmesi kadar normal bir şey yok bence. ticaret te budur zaten diye biliyorum ama ben bu zamana kadar ücretsiz olanına denk gelmedim. geldiysem de onlar istenileni vermedi.arkadaşlar merhaba twitch anlık izleyici botu arıyorum çok görüyorum oldugunu biliyorum kullan bir çok insan var ama insanlar bunu ticarete dökmüş durumda bunun ücretsiz bir kullanım şeklini bilen var mı
Neye dayanarak bu denli bir iddaa atıyorsun cidden merak ettim. Daha önce kaç kişiyle birlikte görev aldın yada elindeki bilgisayar ile kaç kere render yaptın yada discord dışında yayın yaptığın bir kanalın var mı ? Youtube de mesela abone sayın kaç gibi değişik sorular ile soruyorum çünkü kesin bir dilde söylemişsin ve beni yalancı çıkartıyorsun. Olduğunu biliyorum çünkü bu ay ... kadar ücret vereceğim diye yayınını yaptığım kişi söyledi.Anlık izlenme botu diye bişi yoktur.
22 yaşındasınız profilinizde öyle belirtmişsiniz, örnekler ile hemen anlatayım.Anlık izleme botunu ilk defa duydum ama sorum şu bunlar ne olsa bot bu botlardan nasıl para kazanacaksın ki