öyle tabiki ama bu arkadaşın bileceği iş bir şey diyemem yani sadece sorusuna cevap vermek istedimyasak ama twitchde hesabları kapatıyorlar
ama illa yapıcam diyorsan bazı siteler var şuan link atamıyorum yasak olduğu için 1 saat - 10 izleyici tarzında para ile satıyorlarbence o topa hiç girme twitch direkt kapatıyor kanalını
aşırı belli olursa evet kapanıyor gıdıpte 10 k atarsa dırek bamtwitch bot izleyici atanları Kanalları kapatıyor diye biliyorum yasal işlemde yapabilirler bence yapma izleyici
onlarda hemen göndermiyor amaucuza satan siteler var hocam google veya forumlardan bulabilirsiniz
10-20 atsa neyse belli olmaz ama 10k zoraşırı belli olursa evet kapanıyor gıdıpte 10 k atarsa dırek bam
hangi üstün zekalı arkadaşın ovalla twitch hesabin gider bizim arkadaş yaptı parasi vardi onu bile alamadi deneme bence
bence degıl dırek ban yer katı kurallar geldıBan yersin bence dikkat et ama sen bilirsin
Söylentilere göre bazı kişileri keşfet yapabiliyor mu şam'a ne kadar atılmalı onu bilmiyorum Çok atarsak Ban yerizBot izleyici bi işe yarıyomu acaba