Uzman Üye
öncelikle benim konuyla bilgim yok sadece başarılar demek için yazıyorum ve sizin gibi küçük ve hevesli yayıncıları desteklemek lazım yayın işlerini hallettikten sonra bizimle paylaşırsan güzel olur elimizden geldiğince destek vermeye çalışırız.Merhaba dostlar.
Kendime yeni bir sistem topladım yıllardır istediğim ve hep içimde uhde kalmış ve isteğim olan yayın işini yapmak istiyorum. Fakat ne bir çevrem nede bu işle ilgilenen bir arkadaşım olmadığı için ne oynarsam oynayım hep kendi kendimi izliyorum.
Belli yerlere gelebilmek ve izleyici dikkati çekmek için izleyici yada takipçi botu var mı forumumuzda ücretsiz ?
Ayrıca; Twitch hakkında bilgisi olan, yayın içerikleri ayarları kullanılan png tarzı şeylerin hiç birini yapmadım. Bu konularda bilgisi olup yardımcı olmak isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçsin. Öğrenicek çok şeyim var ve öğrenmek istiyorum. Burası da bir ailem sayılır sizlerden öğrenmek isterim.
Saygılar. İyi forumlar.
Çok teşekkür ederim gece 12 den sabahın bu saatine kadar yayın ayarlarımı yaptım. takipçi bildirimi donate bildirimi vs. Şuan sadece bot ayarlama işim kaldı. İnşallah Yarından sonra yayınlara geçicem. Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim <3 Yayınlara başladığımda buraya link bırakırım yasak değil ise <3öncelikle benim konuyla bilgim yok sadece başarılar demek için yazıyorum ve sizin gibi küçük ve hevesli yayıncıları desteklemek lazım yayın işlerini hallettikten sonra bizimle paylaşırsan güzel olur elimizden geldiğince destek vermeye çalışırız.
Çok teşekkür ederim <3paylaşırsanız çok güzel olur deneyelim sizi elimizden geldiğince desteklemek için.
şu anlık yok hocam paralı bunlarMerhaba dostlar.
Kendime yeni bir sistem topladım yıllardır istediğim ve hep içimde uhde kalmış ve isteğim olan yayın işini yapmak istiyorum. Fakat ne bir çevrem nede bu işle ilgilenen bir arkadaşım olmadığı için ne oynarsam oynayım hep kendi kendimi izliyorum.
Belli yerlere gelebilmek ve izleyici dikkati çekmek için izleyici yada takipçi botu var mı forumumuzda ücretsiz ?
Ayrıca; Twitch hakkında bilgisi olan, yayın içerikleri ayarları kullanılan png tarzı şeylerin hiç birini yapmadım. Bu konularda bilgisi olup yardımcı olmak isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçsin. Öğrenicek çok şeyim var ve öğrenmek istiyorum. Burası da bir ailem sayılır sizlerden öğrenmek isterim.
Saygılar. İyi forumlar.
umarım iyi yerlere gelirsiniz benim de hayalim yayıncılık suan zor gibi ama bakalım ileri de belki.Çok teşekkür ederim gece 12 den sabahın bu saatine kadar yayın ayarlarımı yaptım. takipçi bildirimi donate bildirimi vs. Şuan sadece bot ayarlama işim kaldı. İnşallah Yarından sonra yayınlara geçicem. Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim <3 Yayınlara başladığımda buraya link bırakırım yasak değil ise <3
Post automatically merged:
Çok teşekkür ederim <3
An itibari ile yayındayım <3 twitch.tv/Mecobsqyayıj açtığınızda haberimiz olsun elimizden geldiğince destekleriz
bakalım knk müsait oldukça gelirim iyi yayınlar şimdiden...An itibari ile yayındayım <3 twitch.tv/Mecobsq
Forumda konu açarak insanları yayınıza cagirabilirsinizÇok teşekkür ederim gece 12 den sabahın bu saatine kadar yayın ayarlarımı yaptım. takipçi bildirimi donate bildirimi vs. Şuan sadece bot ayarlama işim kaldı. İnşallah Yarından sonra yayınlara geçicem. Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim <3 Yayınlara başladığımda buraya link bırakırım yasak değil ise <3
Çok teşekkür ederim <3
Kanka konuyla benimde bilgim yok okudum beğendim vallah etkiliyoröncelikle benim konuyla bilgim yok sadece başarılar demek için yazıyorum ve sizin gibi küçük ve hevesli yayıncıları desteklemek lazım yayın işlerini hallettikten sonra bizimle paylaşırsan güzel olur elimizden geldiğince destek vermeye çalışırız.
başarılar kardeşimÇok teşekkür ederim gece 12 den sabahın bu saatine kadar yayın ayarlarımı yaptım. takipçi bildirimi donate bildirimi vs. Şuan sadece bot ayarlama işim kaldı. İnşallah Yarından sonra yayınlara geçicem. Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim <3 Yayınlara başladığımda buraya link bırakırım yasak değil ise <3
Çok teşekkür ederim <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?