Twitch bot panel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba dostlar.

Kendime yeni bir sistem topladım yıllardır istediğim ve hep içimde uhde kalmış ve isteğim olan yayın işini yapmak istiyorum. Fakat ne bir çevrem nede bu işle ilgilenen bir arkadaşım olmadığı için ne oynarsam oynayım hep kendi kendimi izliyorum.

Belli yerlere gelebilmek ve izleyici dikkati çekmek için izleyici yada takipçi botu var mı forumumuzda ücretsiz ?

Ayrıca; Twitch hakkında bilgisi olan, yayın içerikleri ayarları kullanılan png tarzı şeylerin hiç birini yapmadım. Bu konularda bilgisi olup yardımcı olmak isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçsin. Öğrenicek çok şeyim var ve öğrenmek istiyorum. Burası da bir ailem sayılır sizlerden öğrenmek isterim.

Saygılar. İyi forumlar.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba dostlar.

Kendime yeni bir sistem topladım yıllardır istediğim ve hep içimde uhde kalmış ve isteğim olan yayın işini yapmak istiyorum. Fakat ne bir çevrem nede bu işle ilgilenen bir arkadaşım olmadığı için ne oynarsam oynayım hep kendi kendimi izliyorum.

Belli yerlere gelebilmek ve izleyici dikkati çekmek için izleyici yada takipçi botu var mı forumumuzda ücretsiz ?

Ayrıca; Twitch hakkında bilgisi olan, yayın içerikleri ayarları kullanılan png tarzı şeylerin hiç birini yapmadım. Bu konularda bilgisi olup yardımcı olmak isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçsin. Öğrenicek çok şeyim var ve öğrenmek istiyorum. Burası da bir ailem sayılır sizlerden öğrenmek isterim.

Saygılar. İyi forumlar.
öncelikle benim konuyla bilgim yok sadece başarılar demek için yazıyorum ve sizin gibi küçük ve hevesli yayıncıları desteklemek lazım yayın işlerini hallettikten sonra bizimle paylaşırsan güzel olur elimizden geldiğince destek vermeye çalışırız.

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
paylaşırsanız çok güzel olur deneyelim sizi elimizden geldiğince desteklemek için.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
öncelikle benim konuyla bilgim yok sadece başarılar demek için yazıyorum ve sizin gibi küçük ve hevesli yayıncıları desteklemek lazım yayın işlerini hallettikten sonra bizimle paylaşırsan güzel olur elimizden geldiğince destek vermeye çalışırız.
Çok teşekkür ederim gece 12 den sabahın bu saatine kadar yayın ayarlarımı yaptım. takipçi bildirimi donate bildirimi vs. Şuan sadece bot ayarlama işim kaldı. İnşallah Yarından sonra yayınlara geçicem. Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim <3 Yayınlara başladığımda buraya link bırakırım yasak değil ise <3
Post automatically merged:

paylaşırsanız çok güzel olur deneyelim sizi elimizden geldiğince desteklemek için.
Çok teşekkür ederim <3

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Forumda sanmıyorum free bot var mı ama paralıya uygun yapanlar var bakmanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Paralıyı bilmiyorum ama free botları %100 bir şekilde yakalıyorlar kankam ve 1 yıl geç banlasalar bile banlıyorlar o yüzden free botlarla risk alma

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yayıj açtığınızda haberimiz olsun elimizden geldiğince destekleriz 👍🏻

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar.

Saygılar. İyi forumlar.
şu anlık yok hocam paralı bunlar

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam öncelikle para verim bot almanızdan yana değilim çünkü bunlar kolayca farkediliyor ama parayı çekiliş gibi şeylere yatırırsanız daha iyi olur yayın başlığına çekiliş var vs. yazın görenler illa gelicektir. yayında suskun kalmayın sürekli konuşun chatdeki insanlarla sohbet edin zaten sizi seven illa çıkacaktır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bot kullanmayın hocam kendi arkadaş çevreniz aileniz eşiniz akrabanızla başlayın gerisi kendiliğinden gelir yavaşça

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim gece 12 den sabahın bu saatine kadar yayın ayarlarımı yaptım. takipçi bildirimi donate bildirimi vs. Şuan sadece bot ayarlama işim kaldı. İnşallah Yarından sonra yayınlara geçicem. Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim <3 Yayınlara başladığımda buraya link bırakırım yasak değil ise <3

Çok teşekkür ederim <3
umarım iyi yerlere gelirsiniz benim de hayalim yayıncılık suan zor gibi ama bakalım ileri de belki.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam free bot yapan zor bulursun ama yayınlara başladıktan sonra bize haber et bizde destekleyelim.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI

Çok teşekkür ederim <3
Forumda konu açarak insanları yayınıza cagirabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Paralıyı bilmiyorum ama free botları %100 bir şekilde yakalıyorlar kankam ve 1 yıl geç banlasalar bile banlıyorlar o yüzden free botlarla risk alma

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka konuyla benimde bilgim yok okudum beğendim vallah etkiliyor

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

Çok teşekkür ederim <3
başarılar kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Takipçi botu atmak kaç kişinin izlediğini anlamamana belki kendi kendine yayında efor harcamana üstüne bir de para yatırmış olmana sebebiyet verir.
Önce 10-15 izleyiciye emeğinle ulaş sonrasında 5 tane at bak bakalım izlenmelerin yavaşça arttıkça belli etmeden 3-5 bot daha at bu şekilde anca mantıklı olur.

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
kanka kolay yolu diyim sana insta da aç bi twitch haber hesabı kesit paylaş haber paylaş twitchle alakalı ordan üye kasınca başla yayınlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...