Knight kısmını bilmiyordum rica etsem anlatır mısın?Knight Online ile açığa çıktı şimdi diğer yayıncılarda çıkıyor açığa mağdurlarda.Adli süreç büyük yayıncılara dokunmicak muhtemelen ama yinede gereği yapılmalı.
Knight kısmını bilmiyordum rica etsem anlatır mısın?
Evet ben de bilmiyorum Knight olayı nedir tam olarak?Knight Online ile açığa çıktı şimdi diğer yayıncılarda çıkıyor açığa mağdurlarda.Adli süreç büyük yayıncılara dokunmicak muhtemelen ama yinede gereği yapılmalı.
Ufak tefek özürlerle ele geçirilen binlerce tl'yi sosyal medyanın kolay kolay affediceğini sanmıyorumbüyük yayıncılar bence madur olmazlar günümüzde buna örnek olarak belli kişiler yorumlarını yaptılar canlı yayınlarında ve konuyu kapattılar sosyal medya zaten bu konuda cok fazla yorumlanıyor
Ülke nin Gözlerinin Önünden Herşey Geçiyor Ama Kimse Gözünü Açıp Görmüyor Görseler Bu Durum da Olmazdık Dolar 10 TL Ye Yürüyor Kimsenin Umrunda Değiltevfik bu konuya girmek istememiştim sen girdin kesinlikle sende haklısın siyaset yapmak istemiyorumartık herkez zaten gerçekleri görüyor ve bilinçlenyor diye düşünüyorum
Bakanımız Sağolsun Damat Beyin Yokluğunu Bize Hissettirmiyordolar aldı başını gidiyor benzine 2 günde 3 kere zam gelmesi nasıl pekiherşeye zam zam zam maş lara gelince aman fazla vermeyelim diye yapmadıkları kalmıyor umarım en kısa zamanda herşey güzel olur diyecem ama hiç sanmıyorum
Türkiyede çok güzel dolandırıcılar yetişiyor en azından ekonomiye katkıarkadaş ülke de ne dolandırıcı bitiyor ne manyak ya adamlar dolandırıcılıkta çığır açıyorlar biz bakıyoruz
bi keresinde bi site de ilan vermiştim 2 kişi satın aldı ben bunları 350 lira dolandırdım tabi tc falan herşey site ye kayıtlı gittim verdim paralarını geri dava açacaklardı dolandırıcılıkdan adım lekelenmesin diye sicilim kirlenmesin diye adamlar bu işi meslek yapmış kolay para varken çalışmaya ne gerek var değil miTürkiyede çok güzel dolandırıcılar yetişiyor en azından ekonomiye katkı
Yani evet günümüzde en önemli şey basit para sonuçta. Mantıklı ama illegal :/ uyuşmuyorbi keresinde bi site de ilan vermiştim 2 kişi satın aldı ben bunları 350 lira dolandırdım tabi tc falan herşey site ye kayıtlı gittim verdim paralarını geri dava açacaklardı dolandırıcılıkdan adım lekelenmesin diye sicilim kirlenmesin diye adamlar bu işi meslek yapmış kolay para varken çalışmaya ne gerek var değil mi
Bu işi yapanlar bazı yerlerde botlarla twitchte ad izleyerek bit kastığını söylese de ben de bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Yani ad izleyip böyle bir anlaşma yapacak birisi yokmalesef doğru bir çete ele geçirilen kartları kullanarak bit alıyor yayıncıya ve yayıncı yüzde kaçı anlaşma sağladıysa geri iade ediyor onaÇok üzücü bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?