Twitch üzerinde 3d secure yok dostumbenim anlamadığım 3d secure diye bişi var telefon doğrulama olmadan nasıl bit veya bağış yapılıyor
Onlar da reyting peşinde haberler bana göre izlenmez, izlenmemeleri saçma yararsız şeyler ama jahreini vs. konuk etmeleri güzel davranıştıküçük haber kanalları hariç paylaşanda olmadı zaten var gibi birşeyler
anonim olarak atıyorlar bit atarken tik var knk anonim at diyebenim anlamadığım 3d secure diye bişi var telefon doğrulama olmadan nasıl bit veya bağış yapılıyor
Mecburi olarak yapmaları gerekiyor. Umrumuzda değil diyip geçebilirler fakat böyle bir şeye göz yumacaklarını sanmıyorum. Ortada 9.5milyon dolarlık bir para var, sadece türkiye için 300'den fazla verified yayıncı var bu olaylarda.Bu olayda küçük-büyük birçok yayıncı var ve benim düşüncem Twitch bunla ilgili fazla bir şey yapmayacak. En fazla bu olayla ilgisi olan hesaplar banlanır ki onu da düşünmüyorum.
bence zaten sadece twitchde dönmuyor bu olaylar tiktok ta da var bu dolandırıcılık işleri adam youtube videosunda benim 1 ayda 15k dolar kazandığım aylar oluyor diyorMuhtemelen alttan alttan bir şeyler yapıyorlardır ama kamuoyuna bir şey paylaşsalar herkesin içi rahatlar en azından
Evet tiktoktada yapılıyor bu işler daha büyük paralar dönüyor bile olabilir tiktoktabence zaten sadece twitchde dönmuyor bu olaylar tiktok ta da var bu dolandırıcılık işleri adam youtube videosunda benim 1 ayda 15k dolar kazandığım aylar oluyor diyor