Twitch Dolandırıcılık Mağdurları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benim anlamadığım 3d secure diye bişi var telefon doğrulama olmadan nasıl bit veya bağış yapılıyor

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
benim anlamadığım 3d secure diye bişi var telefon doğrulama olmadan nasıl bit veya bağış yapılıyor
Twitch üzerinde 3d secure yok dostum
Post automatically merged:

küçük haber kanalları hariç paylaşanda olmadı zaten var gibi birşeyler
Onlar da reyting peşinde haberler bana göre izlenmez, izlenmemeleri saçma yararsız şeyler ama jahreini vs. konuk etmeleri güzel davranıştı

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bu olayda küçük-büyük birçok yayıncı var ve benim düşüncem Twitch bunla ilgili fazla bir şey yapmayacak. En fazla bu olayla ilgisi olan hesaplar banlanır ki onu da düşünmüyorum.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Bu olayda küçük-büyük birçok yayıncı var ve benim düşüncem Twitch bunla ilgili fazla bir şey yapmayacak. En fazla bu olayla ilgisi olan hesaplar banlanır ki onu da düşünmüyorum.
Mecburi olarak yapmaları gerekiyor. Umrumuzda değil diyip geçebilirler fakat böyle bir şeye göz yumacaklarını sanmıyorum. Ortada 9.5milyon dolarlık bir para var, sadece türkiye için 300'den fazla verified yayıncı var bu olaylarda.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Muhtemelen alttan alttan bir şeyler yapıyorlardır ama kamuoyuna bir şey paylaşsalar herkesin içi rahatlar en azından
bence zaten sadece twitchde dönmuyor bu olaylar tiktok ta da var bu dolandırıcılık işleri adam youtube videosunda benim 1 ayda 15k dolar kazandığım aylar oluyor diyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Twitch sadece görünen yüzü heryerde para aklanabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Uluslararası mahkemelere başvurabilirler bu konuda.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
O paraya ihtiyacı olan insanların hesaplarından bir anda çekiliyor, kim bilir ne sıkıntılar çekti çekiyor da.. Nasıl ulaşılır ne yapılır bilmiyorum ama en kısa zamanda ulaşılması gerekiyor mağdur olan arkadaşlara.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Alayını alsınlar içeri, kazanırken güzel yatarken de güzel olsun

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bazı insanlar bit scam olayını yaptığını itiraf eden yayıncıları alkışlıyolar o yayıncılar bu olaylar ifşa olmasaydı itiraf etmicekti ki

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
mevzu ne ara bu kadar büyüdü knight yayıncıları arasındaydı o bu değil de diğer platformlardada aynı mevzu varsa büyük olay dönüyor he

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam Çoğu twitch yayıncısı Kullanmış bu Fake Biti bence çoğu yayıncı kullandı hepsini bir kontrol edilmeli ve gereken cezayı verilmeli bilemiyorum dolandırıcılık resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...