Üye
Ad izleyerek bu kadar bit kazanılıyorsa bizde yapalım yaBu işi yapanlar bazı yerlerde botlarla twitchte ad izleyerek bit kastığını söylese de ben de bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Yani ad izleyip böyle bir anlaşma yapacak birisi yok
aynen benim öğrendiğim bu şekilde çalıntı kartlar ile yapıyorlarmışBu işi yapanlar bazı yerlerde botlarla twitchte ad izleyerek bit kastığını söylese de ben de bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Yani ad izleyip böyle bir anlaşma yapacak birisi yok
Olsa da yapsak köşeyi döneriz mis gibi de işte biraz hikayemsi olmuşAd izleyerek bu kadar bit kazanılıyorsa bizde yapalım ya
Legal yoldan illegal para aklamak kısacaAslında buna dolandırıcılık demeyelim, saadet zinciridir bu
Mis gibi para işteOlsa da yapsak köşeyi döneriz mis gibi de işte biraz hikayemsi olmuş
gerçekten twitch kullanmadığımı biliyorsun ama haberleri duydumSon zamanlarda yaşanan herkesin bildiği Twitch Türkiye Dolandırıcılıkları/Sahte Para Aklama olaylarında yeni yeni gelişmeler çıkıyor malum.
Birkaç gün önce bir kullanıcının yaptığı şikayet üzerine "Bit Dolandırıcılığı" 'nın CC geçirilerek illegal yolu, yasallaştırma yönüyle para akladıklarına dair iddia ortaya çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 69121
Sizler bu konu hakkında ne biliyorsunuz, neler düşünüyorsunuz?
bu oyunu seviyorum bence gayet iyi bir iş çıkarmışlar!gta vice city'nin yeniden düzenlenmiş versiyonunu yapmakarkadaş ülke de ne dolandırıcı bitiyor ne manyak ya adamlar dolandırıcılıkta çığır açıyorlar biz bakıyoruz
Bildiğim kadarıyla birbirine düşman 2 clan var bunlardan biri karşı taraftaki adamların twitch gelirlerini inceliyolar belki bi bokluk çıkarda rezil ederiz diye sonra 50-100 izlenen Knight Online yayıncınısının çok yüksek miktarda bit geliri olduğunu görüyolar.(Gelirleri twitchin sızdırılan datasından bakıyolar.)Evet ben de bilmiyorum Knight olayı nedir tam olarak?
Evet ben de bilmiyorum Knight olayı nedir tam olarak?
Kaç ay önce yaşanmış bir olay bu?Bildiğim kadarıyla birbirine düşman 2 clan var bunlardan biri karşı taraftaki adamların twitch gelirlerini inceliyolar belki bi bokluk çıkarda rezil ederiz diye sonra 50-100 izlenen Knight Online yayıncınısının çok yüksek miktarda bit geliri olduğunu görüyolar.(Gelirleri twitchin sızdırılan datasından bakıyolar.)
1₺ = 0.1$ , it means 1000₺ is 100$.If tl is a currency how much 1000tl as shown in the photo, Maybe 500dollars?
Daha birkaç gün önce kartımdan para çekildi benim de en azından kurtarabildik. Sıkıntılı süreçlerCC olayları artmaya başladı dikkat edin derim herhangi bir online alışverişten sonra kartınızı internetten alışverişe kapatip kendinizi koruyabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?