ismini ver ben seni izlemeye gelirim bide izleyici botuyla üstlerde görünme gibi şansın var diye biliyorm fakat farkına varırlarsa eğer ban yersin !Arkadaşlar Twitch yayınına başladım lol rp çekilişi gibi çekilişlere ufaktan başladım fakat yayın başlarda çıkmadıgı için pek katılım olmuyor Twitch izleyici botu alırsam üste çıkmak için işe yarar mı?
Bu paketleri inceledigim sitede ban yeme riski yok ev iplerinden gönderiliyor yazıyordu birde chat bot vs varmış başka konuda da bir arkadaş çoğu yayıncının kullandığını söylemişti ne kadar dogru bilinmezüste çıkabilirsin ama bence yakalanırsın emeğinle yap zaten hemen olacak bir iş değil devam etmen lazım yayıncılarla aranı iyi tutarsan bence boost bile yaparlar
eğer doğruysa eminsen yapabilirsin dostum işini çok görür ama yayınların tutarsa kullanma derim anlaşılabilirBu paketleri inceledigim sitede ban yeme riski yok ev iplerinden gönderiliyor yazıyordu birde chat bot vs varmış başka konuda da bir arkadaş çoğu yayıncının kullandığını söylemişti ne kadar dogru bilinmez
Benim pc şuan için tamirde olduğu için arkadaşın yayından devam ediyoruz twitch.tv/redbay izlemeye gelirsen tabikii de çok sevinirimismini ver ben seni izlemeye gelirim bide izleyici botuyla üstlerde görünme gibi şansın var diye biliyorm fakat farkına varırlarsa eğer ban yersin !
Aslında amacım RP çekilişlerini duyurmak çekilişler ile bi kitle oluşturabileceğime inanıyorumeğer doğruysa eminsen yapabilirsin dostum işini çok görür ama yayınların tutarsa kullanma derim anlaşılabilir
gelince chet'e yazarım mh/ShadowRaze1 diyeBenim pc şuan için tamirde olduğu için arkadaşın yayından devam ediyoruz twitch.tv/redbay izlemeye gelirsen tabikii de çok sevinirim
Yarın akşam yayında oluruz muhtemelen beklemedeyim çok teşekkür ederim desteğin için LoL oynuyor isen çekilişe katılmayı unutma :gelince chet'e yazarım mh/ShadowRaze1 diye
ben çok oynamıyorum fakat kardeşim oynuyor bayada iyi onun için katılmayı düşünüyorum bide profilini düzenlemeni tavsiye ederim kanka hakkında kısmı oluştur kendi ins,twitter sayfası oluştur ordan yayına geçtiğinde hikaye paylaşYarın akşam yayında oluruz muhtemelen beklemedeyim çok teşekkür ederim desteğin için LoL oynuyor isen çekilişe katılmayı unutma :![]()
daha önceden de yayın yapıyorduk bynogame ile sponsorluk vs vardı fakat uzun süredir yapmayınca böyle kaldı ve baya pasif bi takipçi kitlesi oluştu umarım tekrardan toparlayabilirimben çok oynamıyorum fakat kardeşim oynuyor bayada iyi onun için katılmayı düşünüyorum bide profilini düzenlemeni tavsiye ederim kanka hakkında kısmı oluştur kendi ins,twitter sayfası oluştur ordan yayına geçtiğinde hikaye paylaş
umarım pusudayım o zaman iyi forumlar dilerim.daha önceden de yayın yapıyorduk bynogame ile sponsorluk vs vardı fakat uzun süredir yapmayınca böyle kaldı ve baya pasif bi takipçi kitlesi oluştu umarım tekrardan toparlayabilirim