Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Twitch, Tiktok, Youtube gibi platformlarda nasıl valorant yayıncıları ghostlanır ?
Arkadaşlar selam tiktokta videolar karşima çıkıyor, Valorant yayıncılarini ghostluyorlar. Bu olay nasıl oluyor,yapılıyor. Ben denedim ama hiçbir yayıncıyı ghostlayamadım bilen biri (Maddeler) halinde yazabilirmi?.
kankam ghostlamak kolay bir iş değil yayında gecikme filan aynı anda başlatıyorsun filan bunları hesaplamak vakit ister ghostlayanlarda zaten random denk geliyor bu o değilmi deyip yayına geliyorlar ghostladım diyorlar yani bence ghostlamak matchmaking sistemlerinde yapılacak bir iş değil böyle pubg gibi oyunlarda şansın fazla olur ama 5v5 gibi düşük rakamlı oyunlarda pek şansın olmaz.
Yayıncı 5 kişiyse 5 kişilik bir ekip kur sonrasında valorant içerisinde hangi serveri seçtiğini bul (istanbul, frankfurt, londra vb.) sonrasında gecikmeyi hesaba katarak yayıncı ile aynı anda oyna tuşuna basmak. Lakin unutma yayıncının rankı ile aynı rank seviyesinde bir ekip kurmalısın.
kolay değil kanka yapmak düşük izlenen yayıncıları lolde ghostlaya bilirisin bronz liginden onla aynı saniyle maca girersen ghostlama ihtimalın yüksek olur
Şansına oyununa denk geldiyse bile ghostlaman çok zor yayın ile oyunun arasında bir zaman farkı var, bir sonraki hareketini ne yapacağını bilemezsin sonuç olarak.
öncelikle ranked oyunu ghostlamak istiyorsan rankının çok yakın veya aynı olması lazım yayının delayı önemli delay varsa ghostlaman zorlaşır delay yoksa tek yapman gereken yayıncıyla aynı anda oyun aramak şansın varsa aynı oyuna düşersiniz
çok fazla faktör var ama eğer şansına düşersen cs-valo gibi oyunlarda sadece takımın gideceği yerleri öğrenebilirsin fakat pubg gibi battle royale oyunlarda daha kolay şekilde ghostlayabilirsin
Ghostlamak için aynı anda aynı sunucuda aynı oyun modunda oyun aratman gerek ki kesin bile değil girmek ghostlamak zor iştir uğraşmana değmez
Sanal pc kullanıp bu işi yapan arkadaşım var. Valorantda bildiğin 6 7 hesap aynı anda tıklıyor hangisiyle denk gelirse diye şansını yükseltiyor.
O anda senin gibi bir çok kişi bunu yakalıyabilmek için sıraya tıklıyor lakin olayın içinde delay da mevcut bunu 1.dakika 30 saniye gibi bir delayla yapmaya çalışman gerek ve bu oynadığın valorant ise 5v5 olduğundan çok zor gelmesi.
He gelen de şansa geliyor diyor ki bu adam yayıncıymış paylaşıyım bari mantığına gidiyor haberi bile olmuyor oyuna girene kadar.
Ghostlayıp delirteceksen yanına gelince yapma hoş değil