En iyi diye bişey yoktur. Obs var isterseniz kullanın öneririm ekran geçiş v.s ve çok fazla özelliği var özelleştirme,gürültü,yankı azaltma, ve daha fazlası.Arkadaşlar LoL de yayın açmayı düşünüyorum, en iyi yayın programı hangisi ? Ve ayarları nasıl yapılır yardımcı olacak var mi
yeni başlıyan biri zorlanabilir obs daha rahat olur onun içinelgato iyi bence
Obs iyi diyor herkes , genel ayarlarını ayarlamak lazım onları araştırayımyeni başlıyan biri zorlanabilir obs daha rahat olur onun için
Obs kullanmanı Öneririm bilgisayarın iyiyse tabi değilse bence youtubeden araştırmalısın.Arkadaşlar LoL de yayın açmayı düşünüyorum, en iyi yayın programı hangisi ? Ve ayarları nasıl yapılır yardımcı olacak var mi
Yayını twichte yapabilirsin orada büyümen daha ihtimalli ses kaydı ws içinde obs e bakabilirsin obsin ayarlarında YouTube da varArkadaşlar LoL de yayın açmayı düşünüyorum, en iyi yayın programı hangisi ? Ve ayarları nasıl yapılır yardımcı olacak var mi
obs indirmeni önenirim internetten bakabilirsin ayarlarınaArkadaşlar LoL de yayın açmayı düşünüyorum, en iyi yayın programı hangisi ? Ve ayarları nasıl yapılır yardımcı olacak var mi
nerdeyse tüm yayıncılar obs kullanıyor bence sende onunla başla ayarları bilmesen bile yayın aça aça çözersinArkadaşlar LoL de yayın açmayı düşünüyorum, en iyi yayın programı hangisi ? Ve ayarları nasıl yapılır yardımcı olacak var mi