Twitch yayın ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Arkadaşlar LoL de yayın açmayı düşünüyorum, en iyi yayın programı hangisi ? Ve ayarları nasıl yapılır yardımcı olacak var mi

Banlı Üye
obs iyi işini görür stream labs de indirebilirsin youtubeden ayarlarına bakabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
1
Arkadaşlar LoL de yayın açmayı düşünüyorum, en iyi yayın programı hangisi ? Ve ayarları nasıl yapılır yardımcı olacak var mi
En iyi diye bişey yoktur. Obs var isterseniz kullanın öneririm ekran geçiş v.s ve çok fazla özelliği var özelleştirme,gürültü,yankı azaltma, ve daha fazlası.
Ayarlara gelcek olursak çok var bakmak istediklerine ytden aratman yeter

Onaylı Üye
Ödüller
1
stream labs kullan bence kullanışlı

Onaylı Üye
Ödüller
2
Yayın için obs en iyi tercih edebileceğin bence video içinde aynı şekilde ayarları falan cok da zor değil öğrenirsin başta biraz karmaşık gözüküyor ama hemen alışırsın

Üye
obs diye biliyorum detayı youtube da cok var video

Onaylı Üye
Genelde yayın işlerinde OBS kullanılıyor fakat ayarlamasını pek bilmiyorum

Üye
Obs iyidir arayüzü basit alt yapısı sağlam ve ayarlar konusunda yerli yabancı bir sürü içerik var tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
nerdeyse tüm yayıncılar obs kullanıyor bence sende onunla başla ayarları bilmesen bile yayın aça aça çözersin

Onaylı Üye
Bence stream Labs bu konuda daha sadece video kayıt deseydin obs diyebilirdim ama stream Labs de bir çok şey programa entegre edilmiş ve tek tuş ile aktive edebiliyorsun bence bir bak derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.