Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıkçası özendirmekten dolayı bence kapatılması iyi oldu, bende sevmiyordum bu durumu. Twitch'i her açtığımda kumar yayınların karşıma çıkıyordu, kapatmaya çalıştım onu da becerememiştim artık Türkiy'de için bu katagorinin kalkması çok daha iyi olacaktır. Onlar camdan atlasa sende mi atlayacaksınlar gelmeden şunu da ekleyeyim. Kim ne derse desin iradesine sahip çıkanların yanında, adamların kazandığı kolay parayı görünce kumar oynayan bir çok genç var piyasada, hele ki böyle bir ekonomik durum içerisinde insanlar bi umut diyip kumar oynuyorlar. Tabi sonucunda daha fazla borca giriyorlar. Bu katagorinin kaldırılması belki birazda olsa bunun önüne geçebilir.
nedeni gayet basit karapara haklama twitch öyle bir platform ki bir şekilde para her türlü yoldan haklanabiliyor son zamanlarda aşırı derecede arttı ve önüne geçilemedi bence çok mantıklı