Twitchte nasıl yayın açabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
arkadaşlar yayın açmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam edicem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz kurulumunda
İlk obs i indirip kurman gerek. Sonra ayarlarından platform seçme yerine gir twich den aldığın kodu oraya gir ve yayına başla de .Bukadar

Seçkin Üye
Ödüller
5
çok zor olduğunu düşünmüyorum obs harici bir şey gerekiyor mu bilmiyorum oba yeterli sanırım

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
6
herkes obs önermiş ama streamlabs daha iyi bence obs'in modifiyeli hali diyebilirim oradan canlı yayına temalı çerçeve vs ekleyebiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
OBS Programını detaylı olarak öğren. Youtube'da bununla ilgili bir sürü video var izlemeni öneririm.

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
4
hocam twtich yerine dlive dan açmalısın twichtde yeniysen hiç kolay olmuyacak ama açıcam diyorsan youtube kanallarında bir çok video ve forumda ona nazaran bir çok konu bulabilirsin burada yazmak zor olucak videosunu izlemeni taviye ederim

Üye
Ödüller
2
İlk önce obs kur daha sonrasında zaten youtube bakarak yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.